Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Arnhem Nijmegen is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, koudetraining, ademtechnieken, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven: er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Arnhem Nijmegen die je verder kan helpen.

Coördinatoren

Caroline Steenbergen en Tineke Veenstra

Caroline Steenbergen en Tineke Veenstra

Wij zijn in 2021 begonnen als co√∂rdinatoren van Bewust Achterhoek. Daarna hebben we Bewust Twente overgenomen en per 1-1-2024 hebben we ook Bewust Arnhem Nijmegen onder onze hoede. We hebben allebei een eigen praktijk als coach, maar vinden het erg leuk en belangrijk dat er een platform is van ondernemers die op een bewuste, maatschappij kritische en duurzame manier in het leven/ondernemen staan. 

We zijn dan ook volop bezig om van de bewuste netwerken levendige platformen te maken en genieten ervan om de aangesloten ondernemers en de bewoners van de regio's te ontmoeten tijdens onze live bijeenkomsten.