Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14apr 2024
Diepe verbonden ademsessie

Novaia
Home of Zen, Arnhem

Kom tijdens deze sessie een transformerende bevrijding ervaren door middel van verbonden adem.

Ervaar een diepere verbinding met jezelf tijdens onze verbonden ademsessie, waar we samen ademen in een veilige, ondersteunende ruimte. 

In deze intieme sessies, begeleid ik, Deirdre, een ervaren ademcoach met achtergrond in psychologie en traumacoaching, je door een reis van innerlijke ontdekking en genezing. 

Met slechts vier deelnemers bieden we een persoonlijke ervaring, waarbij de kracht van verbonden ademhaling, begeleid door zorgvuldig geselecteerde muziek, de diepste lagen van je wezen verkent. Ik zorg voor een veilige ruimte waarin je kunt ontspannen en je kunt overgeven aan de helende kracht van je ademhaling. 

Verbonden adem is een krachtige techniek waarbij je je ademhaling zonder pauzes verbindt, waarbij soms emotionele blokkades vrijkomen en na afloop een gevoel van lichtheid en innerlijke rust kan ontstaan. 

Reserveer snel je plek voor deze transformerende ervaring. 

Zorg vooraf voor licht of geen eten, gebruik geen stimulerende middelen en zorg voor comfortabele kleding. Er is mogelijkheid om de sessie met cacao te verrijken (bestel hiervoor de cacaoticket). 

Heb je vragen? Mail mij gerust op deirdrenovaia

Informatie

14 apr 2024
10.30 - 12.30
Aanmelden via link

Waar?

Home of Zen

Home of Zen, Arnhem

Contact

Diepe verbonden ademsessie