08mei 2024
Netwerkbijeenkomst met videograaf!

Bewust ArnhemNijmegen
Gendt

Tijdens deze bijeenkomst is er de gelegenheid om jezelf kort voor te stellen en te vertellen waarom je lid bent van of geïnteresseerd bent in ons Bewuste Netwerk. De filmpjes gaan op de social media!

We willen meer zichtbaarheid creëren voor Bewust Arnhem Nijmegen. Dat doen we o.a. door 2 á 3 keer per week een post op de social media te zetten. Daarvoor hebben we input nodig. En wat is er mooier dan dat jullie heel kort vertellen wie je bent, wat je doet en waarom je lid bent. Elke week wordt er een filmpje geplaatst. Niet alleen in de social media van Arnhem Nijmegen, maar ook in die van de Achterhoek en Twente. Zo maak je jezelf bekend en zetten we tegelijkertijd Bewust Arnhem Nijmegen op de kaart. 

Lisanne van Bergen is videograaf en lid van Bewust Achterhoek. Zij maakt voor ons de filmpjes. Omdat alles kort moet zijn om de aandacht van mensen te kunnen vasthouden, krijgt iedereen die hieraan mee wil werken slechts 1 minuut de tijd om zich te presenteren. Je kunt je dus alvast gaan voorbereiden!

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 11,00 incl. 21% BTW / persoon
Je betaalt ter plekke. Pinnen kan.

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

08 mei 2024 | Inlopen vanaf 16.00 uur
16.30 - 19.00
11,00 Je betaalt ter plekke. Pinnen kan.
Minimaal 10 deelnemers.

Waar?

De Piramide aan de Waal
Munnikhofsestraat 28
6691 HH Gendt

Netwerkbijeenkomst met videograaf!