Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17mei 2024
Mantra meditatieavond voor vrouwen

Tonny Bol met Shakti Devi
Berg en Dal

In een gezellige huiskamersetting in Berg en Dal vieren we ons vrouw-zijn in een vrouwencirkel met mantrazang /mantrameditatie door Shakti Devi. Wees welkom en kom ook!

Vrouwencirkel

In een gezellige huiskamersetting in Berg en Dal verbinden we ons met elkaar via mantra en meditatie.Een avond met vrouwen onder elkaar, om met elkaar te zijn, te zingen en onze ziel spiritueel te voeden. Het is echt een gelegenheid waarin je geest even heerlijk tot rust kan komen en je een gelukzalig gevoel kunt ervaren door de transcedentale klanken van de mantra’s. We zingen van binnenuit en verbinden ons met elkaar door de mantrameditatie.

Drie vrouwen zullen deze mantra avond muzikaal dragen, waaronder de initatiatiefneemster Puspasara (Tonny). Rati Manjari uit Amsterdam, Citralekha uit Zuid-Limburg en Tonny uit Berg en Dal vormen sinds kort Shakti Devi en zijn ervaren kirtaneers. Zij begeleiden deze avond met mantra-kirtanzang, tanpura, harmonium/gitaar en mrdanga (tweezijdige trommel). 

Shakti” betekent bekrachtiging en “Devi” de moeder Godin. Met Shakti Devi bekrachtigen we ons vrouw-zijn met de klanken van mantra’s die jou rust en een gelukzalig gevoel kunnen brengen. 

Shakti Devi organiseerd en verzorgd deze vrouwencirkels één keer in de twee maanden en er is beperkt plaats. Dus wacht niet te lang met opgeven als je er graag bij wilt zijn.

Verdere informatie:

We starten stipt om 19.30 uur. 

Inloop met lekkers en thee vanaf 19.15 uur.

 Aanmelden en verdere informatie: Puspasara (30883292)/namahatta.kirtangmail.

 Locatie: Huiskamer in Berg en Dal.`

Wees welkom!

 

Informatie

17 mei 2024 | Aanmelding noodzakelijk i.v.m. beperkt aantal plaatsen! Inloop vanaf 19:15 uur met thee en lekkers
19.30 - 21.00
0,00 Donatie is welkom

Waar?

Huiskamer
Bisschop Hamerlaan 29
6571 BX Berg en Dal

Contact

Mantra meditatieavond voor vrouwen