Shakti Bloemenmala
17apr
Cursus
Shakti Cursus Meditatief bloemenmala's maken (beginners)
Shakti Bloemenmala
Berg en Dal
Voor iedereen die eens iets anders en subtiel met (verse) bloemen wil doen en zich er ook verder in wil verdiepen! Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Deze Shakti cursus is een meditatieve beginnerscursus van een bloemenmala maken.
Annette Beerens met Green Care Community of Practice
19apr
Cursus
Rituelen aan zee
Annette Beerens met Green Care Community of Practice
Den Haag
Wil jij de kracht van rituelen ontdekken in de prachtige omgeving van het strand van Den Haag? Op 19 april nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze Green Care Community dag, waar we dieper ingaan op het werken met rituelen in de groene zorg.
Ârati Touch
21apr
Cursus
Orgasmic Arts - Erotische Yoni-massagedag met Ârati
Ârati Touch
Nijmegen
Yoni-massagedag voor Nieuwsgierige Vrouwen! Samen met 9 andere vrouwen ga je nieuwe juicy aanrakingen leren en ervaren. Het accent van deze dag ligt op vrouwelijke seksualiteit en opwinding op nummer 1 zetten. Kom spelen en jezelf helen in dit veld!
New Nature Coaching and Therapy
15mei
Cursus
Vision Quest Informatie avond
New Nature Coaching and Therapy
Hilversum
Deze tijd vraagt van ons dat we kiezen welke acties ons voortbestaan en die van de planeet dienen. Wat niet meer past, mogen we achterlaten. Als je je geroepen voelt een Vision Quest te doen, zul je onverwachte inzichten opdoen!
Maya wijsheid
26mei
Cursus
Startcursus Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
Deze dag krijg je praktische handvatten om de energie van de dag en van je geboortedag te gebruiken als instrument voor zelfinzicht. Je ontdekt wat jouw persoonlijke manier is om de kalender toe te passen in je dagelijks leven.
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
23aug
Cursus
Zomerretraite tijdloos Zijn
Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over
Een retraite geeft je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om diep te ontspannen, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.