Praktijk Free Flow - Acupunctuur en Massage

Janna de Weerd
Malden

Bij praktijk Free Flow kunt u terecht voor traditionele Chinese geneeswijzen en acupunctuur. Samen met mijn patiënten werk in aan gezondheid. Dit door middel van acupunctuur en massage.

Wil je werken aan je gezondheid? Heb jij last van mentale of fysieke klachten waar je maar niet vanaf komt? Acupunctuurkan dé oplossing zijn om jou van deze klachten af te helpen. Acupunctuur zorgt voor een betere balans in het lichaam. Hierdoor kunnen we doelgericht aan jouw klacht of hulpvraag werken. Jouw gezondheidswensen staan hierbij centraal.

Acupunctuur is een holistische geneeswijze. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de mens in zijn totaliteit. Het lichaam, de psyche en de sociale omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in een dynamisch evenwicht.

Behandeling met acupunctuur kan succesvol zijn bij een grote variatie aan zowel lichamelijke als psychische of emotionele klachten, zoals: hoofdpijn, nek-, rug- en schouderklachten, menstruatie en fertiliteitsproblemen, sportblessures, hooikoorts, buikpijn, maag- of darmklachten. Het grote voordeel van acupunctuur is dat het bijna geen bijwerkingen heeft. Acupunctuur kan dé oplossing zijn om u van uw klachten af te helpen. 

 

Over Janna de Weerd

Mijn kracht is daar waar ik je aanspreek op jouw oorspronkelijke bron, en terugbreng in jouw eigen kracht. Ik begeleid mensen om de vrije stroom van hun leven te kunnen volgen.

Als jonge vrouw, werkend als gids in de bergen, wist ik als geen ander ongekende krachten te mobiliseren. Zowel voor plezier, als voor levensbelang. Om zo de zwakke punten (die hebben we allemaal) te compenseren, of juist te transformeren in mijn eigen voordeel. Soms zocht ik ondersteuning bij een acupuncturist om zo mijn prestaties te ondersteunen.

Dit werkte zo goed dat ik koos om zelf de opleiding tot acupuncturist te volgen. Welke ik met succes heb afgerond bij de TCMA Academie. Ik vind het belangrijk om mijzelf constant te blijven verbeteren. Om deze reden ben ik elk jaar aan het bijscholen in verschillende diceplines binnen de Traditionele Chinese Geneeswijze.

Toen ik met acupunctuur in aanraking kwam viel voor mij alles op zijn plaats, er werd mij duidelijk welke richting ik op zou moeten gaan. Tijdens deze weg leerde ik mijn talent op het gebied van heelheid kennen, toe te passen en als werkbaar instrument in te zetten. Vanuit de opgedane kennis en ervaring die ik beschik. Heb ik ervaring met heel veel verschillende klachten beelden. Zowel sport/fysiek als ook psychisch of emotioneel gerelateerd. Ook voor persoonlijke vraagstukken of begeleiding kunt u bij mij terecht tijdens de behandelingen.


Praktijk Free Flow

Janna de Weerd

Tulpstraat 43
6581XT Malden

Lid van beroepsvereniging

Praktijk Free Flow - Acupunctuur en Massage