Ademcoach

Lijf en Brein
Arnhem

Ademhalen…. het is het eerste wat we doen als we geboren worden en het laatste als we het leven verlaten. Wat veel mensen niet (meer) weten, is dat ons ademhalen eigenlijk ons eigen medicijn is.

Met behulp van verschillende ademtechnieken kan je vrij makkelijk switchen van je bewustzijn naar je onderbewustzijn. Je zult ervaren dat jouw lichaam weet waar bijvoorbeeld onverwerkte emoties of trauma’s zitten en daar bijna vanzelf mee aan de slag kan. Je ademhaling helpt je daarbij en zorgt dat je precies daar komt waar nodig. Hoe mooi is het dat je je ademhaling altijd ter beschikking hebt.

Bewust ademen levert je veel op zoals:
een vertraagde hartslag en ontspanning
mentale helderheid en emotionele rust
hoger bewustzijnsniveau, inzicht in jezelf
makkelijker bij je gevoel kunnen komen en blijven
meer energie hebben
niet meer in je hoofd zitten, maar juist in je lijf komen

Het ademwerk gaat in eerste plaats over erkenning en bewustwording, alleen dat waarvan je je bewust bent, kan je doorvoelen en integreren of transformeren. Door middel van verschillende ademtechnieken ontstaat een proces waardoor dat wat jij niet bewust hebt, naar de oppervlakte kan komen. Zo kan je laag voor laag geblokkeerde energie en oude pijn loslaten. Door de geblokkeerde energie los te laten kan je levensenergie weer meer gaan stromen. Dit ademwerk brengt je in contact met degene die je werkelijk bent waardoor je steeds meer kunt leven vanuit authenticiteit.

Een ademsessie werkt helend op verschillende niveaus. Het biedt je de mogelijkheid om negatieve overtuigingen, oordelen over jezelf en vastzittende of opgeslagen emoties en trauma’s los te laten of te transformeren.

Over Lijf en Brein

Mijn naam is Marieke. Met mijn 2 kinderen en hond woon ik in Arnhem. Ik hou erg van mijn meiden, de natuur, sport en ik verdiep mij graag in alles wat met gezond zijn en blijven te maken heeft. De laatste jaren heeft het 'ademen' mijn aandacht getrokken. Het fascineert mij enorm en ik maak anderen graag bewust hoe zij adem kunnen inzetten om op die manier aan hun gezondheid te werken. 


Lijf en Brein

Marieke van Roden

Dr. Wagenaarstraat 1
6823EM Arnhem

Ademcoach