Persoonlijke coaching en energetische behandelingen

Lisa ter Berg
Nijmegen

Ik werk met een combinatie van gesprekken, oefeningen en lichaamsgericht werk. Hierin komen onder meer chakra’s, reiki en ontspanningsoefeningenaan bod. Ook het begeleiden van mensen met hoogsensitiviteit hoort bij de kern van mijn praktijk.

Er wordt constant van alles van je verwacht en gevraagd. En het liefst voldoe je aan alle verwachtingen en functioneer je zoals je denkt dat zou moeten. Maar waar laat je jezelf ondertussen? Hoe zorg je dat je jezelf niet verliest en/of leegloopt?

Wat je ook doet in het leven en hoe het ook loopt, je hebt het met jezelf te doen. 
– Of je nu op werkgebied of persoonlijk vlak jezelf in de gaten wil houden of blokkades tegenkomt,
– of je je als hooggevoelig persoon beter staande wil houden of met burn-out klachten te kampen hebt, 
– maar ook als je in je werk tegen dingen aanloopt of een onderneming of eenmanszaak vorm wil geven, 
kan het helpen iemand te hebben die hierin een spiegel voor je kan zijn en met je op zoek gaat naar manieren om je zelfbewustzijn te vergroten zodat je in staat bent keuzes te maken en wegen te vinden die jou passen. Samen te kijken wat jij nodig hebt om jezelf niet kwijt te raken en goed voor jezelf te zorgen.

Ik ga deze zoektocht graag met je aan.

Als persoonlijk coach en energetisch therapeut werk ik met een combinatie van gesprekken, oefeningen en lichaamsgericht werk. Hierin komen onder meer chakra’s, reiki en ontspanningsoefeningenaan bod. Ook het begeleiden van mensen met hoogsensitiviteit hoort bij de kern van mijn praktijk.

Ik ben tevens in te zetten bij teamproblemen (of individuele problemen op het werk) voor zaken als veiligheid, ruimte, sturing, coherentie, doelstellingen, verwachtingen, ontwikkeling.

 

Over Lisa ter Berg

Als coach en energetisch therapeut en ga ik graag aan de slag met jouw persoonlijke situatie. Ik ben een nuchter en aards persoon die graag ook wat verder kijkt.

Ik heb vele jaren ervaring in de culturele sector waarbij ik leiding heb gegeven aan veel en erg verschillende mensen. Ik heb een coachende stijl waarin ik vooral op zoek ga naar de intrinsieke motivatie van mensen en met hen op zoek ga naar wat er voor hen nodig is om het beste uit zichzelf te halen en een fijne werkplek te ervaren.

Ik heb ook ruime ervaring met het leven zelf. Zo heb ik ook geworsteld met het functioneren op werk en privé gebied, iets wat zelden helemaal gescheiden is, en heb een flinke burn out nodig gehad om mezelf beter te leren kennen en daarmee ook betere keuzes te kunnen maken. In deze periode heb ik kennis gemaakt met energetische therapie. Dit heeft mij veel gebracht en is veel voor me gaan betekenen.

Om dit beter in mijn leven te verankeren heb een vier-jarige opleiding in energetisch werk gevolgd terwijl ik daarnaast het werk in de culturele sector weer oppakte.

Graag combineer ik het energetisch werk met mijn coachende kwaliteiten. Ik merk dat ik hiermee mensen op zowel persoonlijk als op werkgerelateerde vlak veel te bieden heb.


Lisa ter Berg | Persoonlijke coaching en energetische behandelingen

Lisa ter Berg

Pontanusstraat 20
6524 HG Nijmegen

Persoonlijke coaching en energetische behandelingen