Ken jezelf als basis

Ontwikkelen door Verbinden, Vertragen & Vertrouwen
Arnhem

Ontwikkelen door Verbinden, Vertragen & Vertrouwen. Persoonlijke coaching voor individuen en organisatiebegeleiding en training voor organisaties

We leven in een bijzondere tijd. Er komt veel op ons af en we leven in een hoge versnelling. We willen veel uit het leven halen, we verwachten veel van onszelf en deze verwachtingen worden gevoed door de wereld om ons heen. Hoe verbind je je in deze tijd met jezelf en hoe verbind je je met anderen? Hoe vind en creëer je ruimte om te reflecteren en te vertragen? Hoe bewandel je als individu met vertrouwen je eigen pad of hoe doe je dit als organisatie? Dit zijn vragen waar ik graag samen met je naar kijk om stappen te zetten. 

Over Ontwikkelen door Verbinden, Vertragen & Vertrouwen

Van jongs af aan observeer ik het gedrag van, en de sociale interacties tussen, de mensen om mij heen. Ik ervaar waar het stroomt en waar het schuurt. Ik ken de impact van de context waarbinnen ik opgegroeid ben op mijn ontwikkeling en welbevinden. Het is een constant zelfonderzoek dat confronterend is maar in mijn beleving vooral veel energie en voldoening geeft. Het is een proces waarin je jezelf steeds beter leert kennen, ik ben hier dankbaar voor en simpel gezegd wordt mijn leven er een stuk leuker van!

Mijn achtergrond als toegepast psycholoog en arbeid- en organisatiepsycholoog voorziet mijn manier van werken van een wetenschappelijke basis. Waar tijdens mijn studie met name mijn hoofd centraal stond, heb ik in de jaren daarna ook de connectie gemaakt met buik en hart. Deze combinatie maakt dat ik snel doorgrond wat er bij mensen en tussen mensen speelt, wat mensen drijft en waar het pijn doet. Voor mijzelf heeft het geleid tot een overgang van hardheid naar verzachten. Ook mijn ontwikkeling is een proces waar, vermoedelijk, nooit een einde aan komt en ik vind dat een heel fijn gegeven.


Hester Wachtmeester | Ontwikkelen door Verbinden, Vertragen & Vertrouwen

Hester Wachtmeester

Cort van der Lindenlaan 5-1
6823 BL Arnhem

Ken jezelf als basis