Doelgericht Communiceren

IK coaching - Yvonne Koobs
Nijmegen

Over IK coaching - Yvonne Koobs

Ik werkte veel, soms meer dan 40 uur. Ik was altijd bezig en had ook overal tijd voor. Collega's uit de brand helpen, sporten, leuke dingen doen naast mijn werk, natuurlijk!

Ik genoot ervan dat ik zoveel kon en dat mensen mij nodig hadden. Ik kreeg drie kinderen en werkte nog steeds fulltime. Het was enorm puzzelen om alles geregeld te krijgen, maar het lukte iedere keer. En daar was ik best trots op. Natuurlijk kun je alles, als je maar wil dacht ik altijd.

Maar toch kwam er een moment waarop het niet meer lukte. Mijn moeder werd ernstig ziek en ik wilde er voor haar zijn. Werken, het gezin en mantelzorg(en), dat kon ik echt niet allemaal tegelijk. Ik zat ineens thuis. Van een energieke duizendpoot was ik veranderd in een boze bankhanger. Ik had totaal geen energie meer en was heel erg moe. Ik herkende mezelf echt niet meer.

Tijd om in de spiegel te kijken en eerlijk te zijn naar mezelf. Waar krijg ik energie van en waar moet ik echt op de rem trappen? Ik heb mezelf opnieuw leren kennen.

Hardlopen heeft me gered zou je kunnen zeggen. Ik heb gemerkt dat ik door het hardlopen zowel kan ontladen als ook kan opladen. Sterker nog, als ik een tijdje niet hardloop (of sport) merk ik dat meteen aan mijn humeur!

Heel bewust heb ik gekozen om mensen te helpen mentaal en fysiek weer fit te worden, om te leren beter voor zichzelf te zorgen zodat ze weer trots kunnen zijn op wie ze zijn en weer zin krijgen om zich in te zetten voor hun passie.


IK coaching

Yvonne Koobs

Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen

Doelgericht Communiceren