Grafische ontwerpen voor ondernemers die zich inzetten voor mens, milieu & maatschappij

Groenerr grafische vormgeving
Molenhoek

Ik ben Huib en ik maak met Groenerr doeltreffende grafische ontwerpen voor ondernemers die een positieve impact willen maken op het milieu, mens en samenleving. Doordat ik meer dan 20 jaar ervaring heb weet ik snel tot het gewenste resultaat te komen

Ik ben Huib en ik maak met Groenerr doeltreffende grafische ontwerpen voor ondernemers die een positieve impact willen maken op het milieu, mens en samenleving. Ik werk al 20 jaar als grafisch vormgever en heb voor meerdere bureau's gewerkt en ik wil nu mijn ervaring en kunde graag inzetten om ondernemers die ook dezelfde visie hebben te helpen zich beter te profileren, zodat zij verder kunnen groeien en de wereld een stukje mooier maken. Ik help je graag om je identiteit van jouw onderneming te vertalen naar een professionele huisstijl die bij jou past. Heb je al een nagedacht wat de kernwaarden van jou bedrijf zijn? Al jouw huisstijl uitingen moeten hier naadloos op aansluiten namelijk. Ik kan je hierbij helpen en samen kijken hoe we zo goed en efficient mogelijk jouw product in de markt kunnen zetten. Ik kan meedenken over de marketingstrategie, het ontwerp en het maken van een mooie, functionele en betaalbare website in Wordpress. Neem vrijblijvend contact met me op en dan kijken we samen wat jouw beste pad is.

Over Groenerr grafische vormgeving

Hoi ik ben Huib en ik ben grafisch vormgever als beroep en ik laat me door van alles inspireren zoals de natuur, architectuur, kunst en alledaagse producten. Daarnaast ben ik een buitenmens, Ik mountainbike veel en geef clinics(followyourtrail), doe aan Kungfu, beoefen de Wim Hof methode en ben regelmatig bij culturele evenementen te vinden. Ik vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen, zowel beroepsmatig als op persoonlijk en spiritueel vlak en probeer bewust in het leven te staan en vooral te genieten van het leven met mijn gezin, familie, vrienden en collega's.


Groenerr grafische vormgeving

Huib de Vaan

Stiftstraat 17
6584 AK Molenhoek

Grafische ontwerpen voor ondernemers die zich inzetten voor mens, milieu & maatschappij