Kiemkracht64, land van mogelijkheden

kiemkracht64
Malden

Kiemkracht 64, land van mogelijkheden. In de keuken van het aardehuis worden de verse producten van het land verwerkt tot de heerlijkste gerechten. Elke maand een pop-up restaurant, elke zaterdag lunch en kookworkshops.

De keuken is het hart van het aardehuis en in directe verbinding met het land. Elke eertse woensdag van de maand gaat telkens een andere kok aan de slag om een heerlijk 3-gangen biologisch vegetarisch menu te bereiden met de verse groente van dat moemnt. Elke zaterdag kan je naast het kopen van groente ook heerlijk lunchen op het terras van Kiemkracht64 uitkijkend over een groen paradijs.

Wil je zelf met een groep komen oogsten en koken onder leiding van een van onze koks. Neem dan contact op via de mail fo bel voor de mogelijkheden. 

Over kiemkracht64

Mijn naam is Marion Boenders, na mijn opleiding Tropische Landbouw in Deventer ben ik meteen vertrokken naar Kenia. Daar werkte ik in de groente teelt en voor een irrigatiebedrijf. Samen met mijn man zijn we na 5 jaar verhuisd naar Oeganda en daar ons eigen bedrijf begonnen in chrysanten, kersterren en andere potplanten. Na 17 jaar en 2 kinderen rijker zijn we teruggekomen naar Nederland. Toen ik na ging denken over wat ik echt graag wilde doen kwam ik tot de conclusie dat ik graag bij wilde dragen aan het verbinden van mens en aarde. Niet door te praten maar door te ervaren. Nu staat er een eetbaar landschap waarin gewerkt wordt door collega's en vrijwilligers en staat er een prachtig aardehuis. Groepen die het aardehuis gebruiken voor hun activiteiten voelen zich zichtbaar thuis in een groene omgeving wat ook nog eens direct op het bord ligt tijdens lunch of diner.


kiemkracht64

marion boenders

Hatertseweg 7a
6581KD Malden

Kiemkracht64, land van mogelijkheden