Ontdekkingssessies | Energetische sessies | Dans&

Oevertuur
Groesbeek en Nijmegen

Welkom voor Bruisend Bewustzijn, Zotte Zingeving & Speelse Spiritualiteit!  Met ouder&kind en volwassenen ga ik op ontdekking om beweging te creëren. In speelsheid en diepgang verbind ik het aardse met de energetische wereld en andersom.

Samen ontdekken we welke beweging jou op dit moment ondersteunt in jouw of jullie leven. We nodigen de letterlijke en figuurlijke beweging uit die levensenergie weer laat stromen. Levensenergie die hoofd, hart, lijf en ziel met elkaar verbindt om te kunnen Zijn. 

Dit kan bij mij op de volgende manieren:

❊ Ontdekkingssessie voor ouder&kind of volwassene 
We ontdekken wat mag worden aangekeken, gekoesterd, platgestampt of losgelaten op dit moment in jouw of jullie leven. In de sessie komt deze verandering vaak al op gang. We werken zoveel als mogelijk in en met de natuur. 

❊ Energetische sessie voor ouder&kind of volwassene 
We verbinden met de voor velen onzichtbare en ontastbare wereld van energie. Hierbij lig je op een massagetafel en geef je je over aan je zelfhelend en -bewegend vermogen. Bij ouder&kind is deze vorm minder vaststaand en kan dit ook al spelend op de grond bijvoorbeeld. 

❊ Dans& workshops en dagen in groesverband voor allerlei leeftijden
We combineren de kracht van vrije beweging en bewustzijn om jouw Zijn van dit moment te laten ontstaan.

De verschuivingen die veelal in gang worden gezet zijn:

  • ontlading van emoties en het afvoeren van energie die mag gaan
  • inzichten krijgen en kwartjes die vallen
  • het opnieuw voelen van en verbinden met delen van jezelf die ver weg waren
  • patronen (kunnen) doorbreken
  • voelen dat energie weer gaat stromen
  • ruimte en rust ervaren in het lichaam en in interactie
  • diepe ontspanning ervaren
  • en andere persoonlijke unieke ervaringen die verandering in beweging zet

Over Oevertuur

Mijn naam is Carlijn. 

Mijn pad is één grote ontdekkingsreis naar de schatten van het leven. Met een onuitputtelijke nieuwsgierigheid ben ik op ontdekkingstocht naar beweging. Beweging die levensenergie weer laat stromen in mezelf en in anderen. 

Groei en ontwikkeling trek ik graag uit een donker gat, en zet ik middenin zonnig licht. Dit doe ik vanuit mijn diepe waardering voor de verschillende lagen van het leven: van heel aards tot heel spiritueel energetisch. Ik beweeg me graag in een balans tussen al deze werelden: mijn hoofd, hart, lijf en ziel. De gave om deze aardse en energetische lagen met elkaar te kunnen verbinden, is het grootste cadeau voor mijn eigen leven. Het laat me meer en meer genieten van het leven hier op aarde in al zijn kleuren. Mijn achtergrond als therapeut en behandelaar in de GGZ en de jeugdzorg neem ik dankbaar mee in mijn contact met het aardse. Mijn eigen gevoeligheid, levensproces en bijscholingen op energetisch vlak verrijken me in het contact met de spirituele lagen. 

The sky is not the limit when you are deeply connected with the earth.

Ik hoop je te ontmoeten!

Vrolijke groet,

Carlijn 

Oevertuur 

Bruisend Bewustzijn ~ Zotte Zingeving ~ Speelse Spiritualiteit

oevertuur

 


Oevertuur

Carlijn Hendrikx

Chopinstraat 3
6561EM Groesbeek en Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Ontdekkingssessies | Energetische sessies | Dans&