Kiemkracht64, land van mogelijkheden

Kiemkracht64
Malden

Kiemkracht 64, land van mogelijkheden. Vanaf 2013 is 2 hectare grasland omgezet naar een eetbaar landschap. Elke zaterdag is er farmers market waar producten, vers van het land ,gekocht kunnen worden. Goed voor jou goed voor de aarde!

Het land van Kiemkracht 64 bestaat uit 2 hectare eetbaar landschap. Een deel wordt gebruikt voor de teelt van eenjarige groente een ander deel wordt gebruikt voor de teelt van meerjarige gewassen in het voedelbos. Er wordt op een natuurlijke wijze geteeld omdat wij geloven dat het belangrijk is om gezond en hoogwaardig voedsel te eten waarbij de bodem haar vruchtbaarheid en vitaliteit niet verliest maar juist opgebouwd ziet. 

Kiemkracht64 probeert met en natuur te verbinden vanuit plezier en biedt daarom verschillende activiteiten aan zoals kookworkshops met ingredienten die zelf ge-oogst worden. Kijk op de website voor mogelijkheden of stuur een mailtje. Wil je zelf iets organiseren in een natuurlijke omgevind dan kan dat ook.

Over Kiemkracht64

Mijn naam is Marion Boenders, na mijn opleiding Tropische Landbouw in Deventer ben ik meteen vertrokken naar Kenia. Daar werkte ik in de groente teelt en voor een irrigatiebedrijf. Samen met mijn man zijn we na 5 jaar verhuisd naar Oeganda en daar ons eigen bedrijf begonnen in chrysanten, kersterren en andere potplanten. Na 17 jaar en 2 kinderen rijker zijn we teruggekomen naar Nederland. Toen ik na ging denken over wat ik echt graag wilde doen kwam ik tot de conclusie dat ik graag bij wilde dragen aan het verbinden van mens en aarde. Niet door te praten maar door te ervaren. Nu staat er een eetbaar landschap waarin gewerkt wordt door collega's en vrijwilligers en staat er een prachtig aardehuis. Groepen die het aardehuis gebruiken voor hun activiteiten voelen zich zichtbaar thuis in een groene omgeving wat ook nog eens direct op het bord ligt tijdens lunch of diner.


Kiemkracht64

marion boenders

Hatertseweg 7a
6581KD Malden

Kiemkracht64, land van mogelijkheden