Coaching en familieopstellingen

Goud Coaching - Dymph van der Gun
Nijmegen

Coaching en familieopstellingen in Nijmegen. Ik ben opgeleid als life coach, systemisch coach en familieopsteller. Aangesloten bij NOBCO en Foundation gecertificeerd. Je volgende stap vooruit is een stap dichter naar jezelf. Welkom!

Het is tijd

En je voelt misschien wel dat je er niet langer omheen kunt.

Tijd om te kijken naar waar je steeds maar weer tegenaan loopt. Wat je belemmert. Waar je zo’n last van hebt. Wat maakt dat je niet uit de verf komt. Dat je niet goed voor jezelf zorgt. Dat je vast lijkt te zitten, terwijl er nog zoveel is dat je zou willen. Dat ene waar je maar niet de vinger achter kunt krijgen, wat je ook probeert.

Dit is mijn uitnodiging. Kijk het aan. Neem je plek in! Gá voor dat licht en die ruimte waar je naar verlangt, de kracht die je in jezelf vermoedt.

Er wachten je nog mooie dingen.

Coaching

Mijn coaching heeft een systemische basis. Ik kijk hoe de systemen waar jij deel van uitmaakt te maken hebben met je vraagstuk. Systemisch coachen brengt dat aan het licht, bijvoorbeeld met tafelopstellingen of opstellingen in de coachingruimte. 

Verder coach ik met dingen die je bewustzijn vergroten en jou dichter bij jezelf brengen: vertragen, onderzoeken van je triggers, aanwezig blijven bij je gevoel, je lijf bewonen, ademhaling. 

Alleen dichtbij jezelf kun je thuiskomen in dit leven. In verbinding met jezelf en van daaruit met de ander. 

Familieopstellingen

Ik begeleid elke zes weken een familieopstellingendag in Nijmegen. Je vindt ze in de Bewust Nijmegen agenda!

Over Goud Coaching - Dymph van der Gun

Thuiskomen

Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop. 

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Het thuiskomen in jezelf is een reis naar binnen. 

Voelen, verstillen, aanwezig blijven bij wat er is. 

Het leven aannemen. 


Goud Coaching

Dymph van der Gun

Groenestraat 294
6531JC Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Coaching en familieopstellingen