(sport)massage

Lijf en Brein
Arnhem

Als je lekker in je lijf zit, functioneer je beter. (Sport)massage zorgt er niet alleen voor dat vastzittende spieren weer soepel worden, maar het ontspant je lijf waardoor je ook weer ruimte krijgt in je hoofd.

Stress is een veel voorkomende factor waardoor mensen last krijgen van hun lijf. De last wordt als ware op de schouders gedragen waardoor pijnklachten ontstaan. Een (sport)massage helpt goed om de pijnklachten te verminderen. Daarnaast kan ik helpen, middels een coachingtraject, stress factoren inzichtelijk te krijgen zodat deze ook opgelost kunnen worden.

Tegenwoordig zitten veel mensen dagelijks vele uren aan het bureau en verrichten computerwerk. Vaak neemt men een verkeerde houding aan waardoor er lichamelijke klachten ontstaan in armen, nek, rug of schouders. Ik zal niet alleen masseren, maar ik zal ook tips geven voor een betere houding of ontspannende oefeningen die thuis of tijdens het werk makkelijk te doen zijn.

Sportmassage is zeer effectief na een grote lichamelijke inspanning om het herstel van de spieren te bevorderen. Spieren voelen na een inspanning vermoeid aan door de afvalstoffen die tijdens het sporten geproduceerd zijn. Door de sportmassage worden deze afvalstoffen sneller afgevoerd en herstellen de spieren beter. Ik geef ook sportmassage om de pijn na spierkramp te verminderen of te laten verdwijnen.

Over Lijf en Brein

Mijn naam is Marieke. Met mijn 2 kinderen en hond woon ik in Arnhem. Ik hou erg van mijn meiden, de natuur, sport en ik verdiep mij graag in alles wat met gezond zijn en blijven te maken heeft. De laatste jaren heeft het 'ademen' mijn aandacht getrokken. Het fascineert mij enorm en ik maak anderen graag bewust hoe zij adem kunnen inzetten om op die manier aan hun gezondheid te werken. 


Lijf en Brein

Marieke van Roden

Dr. Wagenaarstraat 1
6823EM Arnhem

(sport)massage