Chakra Healing Massage - diepe ontspanning, heilzame behandeling

Inner Transformation
Nijmegen

Chakra Healing Massage is een combinatie van healing en weldadige ontspanningsmassage. Het is een diep helende behandeling, waarmee oude ballast wordt opgeruimd, en je meer kunt gronden in je kern.

Chakra Healing Massage is een zachte helingmethode, in liefdevolle aandacht voor de totaliteit van je lichaam. Daarbij worden al je chakra’s aangeraakt om ze te helen en transformeren. Oude ballast in je systeem wordt opgeruimd. Daardoor zal je hart meer belichaamd worden. Dit kun je gaan ervaren als meer gegrond zijn, en meer in je eigen kracht staan.

De massage brengt je in diepere verbinding met je lichaam. De mentale modus komt tot rust, en je komt thuis in je eigen bedding. 

Door pijn en trauma, opgedaan in je verleden, zijn er energetische blokkades ontstaan in je chakra's, waardoor je in je dagelijks leven soms belemmerd bent je ware zelf te zijn. Energetische blokkades in je chakra's maken dat jouw unieke levenskracht niet volledig tot je beschikking staat, en er disbalans is tussen hogere en lagere chakra’s.

Met Chakra Healing Massage draag ik graag bij aan jouw weg van zelfontplooiing, om steeds meer te kunnen floreren zoals je werkelijk bent. Je zielkracht wordt meer voelbaar. En je verbindt je gemakkelijker met wie je echt bent. Je raakt meer gecenterd in je kern.

Door liefdevol verbinding te maken met je lichaam, wil ik je met deze massage liefde laten ervaren voor jezelf. Liefde is jouw bron van heling.

Een Chakra Healing Massage: €85

Chakra Healing zonder massage met kleding aan: €60 

Vervolg massage: €75

 

 

 

Over Inner Transformation

Masseren is voor mij een vorm van liefde uitdrukken met mijn lichaam, als een meditatieve dans.

Na mijn eigen transformerende weg van zelfheling wilde ik iets ontwikkelen om mensen te helpen helen van ballast die in de weg zit om meer vanuit hun kern te kunnen leven. Wij zijn groots en heilig, maar oude ballast houdt ons klein en beperkt.

Daaruit is Chakra Healing Massage ontstaan.

Kwaliteiten van mij zijn: oprechte verbinding en heldere waarneming.

Ik ben ontvankelijk en invoelend naar iemands unieke energie, eigen wijsheid en perspectief. Daarmee ontstaat ruimte voor bewustzijn en dieper voelen. Zo help ik mensen zich te verbinden met wat wezenlijk voor ze is, en hun innerlijke waarheid tot uitdrukking te brengen.

In de Chakra Healing Massage maak ik voelend verbinding met mensen, waardoor ik hen help thuis te komen in hun eigen essentie. Dat brengt mensen in verbinding met hun belichaamde bezielde mens-zijn.

"De massage bracht mij in een heel diepe ontspanning. En gaf me het gevoel alsof je de binnenkant van mijn ziel aanraakte. Ik voelde me bevestigd in mijn zijn. Ik ervaarde liefdevolle aandacht in je handen. Daardoor kon ik me in vertrouwen openstellen. Ik voelde me kwetsbaar en krachtig tegelijk." Jan Buist

"Kristien is volstrekt oprecht en authentiek in haar gave. Het diepe doorleven van haar eigen pad heeft haar toegang gegeven tot een mysterieuze healing ruimte. Vandaaruit maakt ze contact en raakt ze aan. Dat is een intieme, zachte, bijzonder helende ervaring." Rob van der Loo

"De aanraking van Kristien heb ik als liefdevol en helend ervaren. Door de massage kwam ik meer in mijn lichaam en na de massage voelde ik me open, warm en voelde ik dat ik meer rechtop stond. In mijn middenrif en derde chakra voelde ik meer energie, bewegelijk en open." Marieke Harmsen

"Totale ontspanning met een helder hoofd. Dat is de beste omschrijving na mijn massage door Kristien. Weldadig!" Caroline Steenbergen

Kijk voor meer informatie op mijn website innertransformation nl.

Wees welkom!

Hartelijke groet, Kristien

 

 

 

 

 


Inner Transformation

Kristien Zijderveld

Vogelkersstraat 14
6523 KK Nijmegen

Chakra Healing Massage - diepe ontspanning, heilzame behandeling