Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen

Miranda van Zanten
Nijmegen

Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf. Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt.

Professionele trainingen en activiteiten: "Ontmoeting van Puur en Eenvoud in Je Zelf"

Het gaat hier om in het contact te Zijn met je innerlijke ruimte en rust en waar dat is, dat is waar je bent.

Wees nieuwsgierig, open, geïnspireerd en bereid om oude patronen en overtuigingen die niet meer werken, in het hier en nu, los te laten.

Serene ruimte en rust begint bij zorgen voor jezelf. De Ayurveda beschouwt iedere persoon als uniek!

Het is goed om een nieuw pad op te gaan. Een nieuwe vorm aan te nemen. Een oude vorm los te laten en te ontvangen wat nu in de mogelijkheden ligt. Ontvouwen gaat langzaam, geduld is de schoonheid van de mens en de natuur om de mens.

Yoga en Ayurveda Yoga is het spirituele aspect van de Ayurveda. 

Zorgen voor jezelf, in contact met je Serene Ruimte! Op lichamelijk, geestelijk en spiritueel niveau. Optimaliseren van de gezondheid om ziekten te voorkomen. Eenvoud Waarheid en Liefde in wie je mag Zijn!

  • Jaartraining HARTverBINDING start oktober 2022
  • 3 daagse Ayurveda en zelf-massage
  • 1 daagse Ayurvedische voetmassage
  • 1 daagse Ayurvedische hoofdmassage
  • Ayurveda en reis door het lichaam met de Marma's en Dagelijkse routine
  • En natuurlijk de 5 daagse Ayurvedische Massage Training om anderen te masseren.

“Vrouwen mogen de zorg en aandacht die ze verdienen ontvangen. De vrouw, mag vrouw zijn. Zacht en krachtig”

Over Miranda van Zanten

Mijn naam is Miranda van Zanten (1972). Moeder van 3 kinderen. Mijn passie voor Yoga en hoe Yoga te beleven in het dagelijkse leven is 20 jaar geleden ontstaan. Ik ben opgeleid door mijn toenmalige Yoga docente, Flim van Schelt en gaf ook lessen in haar studio in Alphen aan de Rijn.

In 2009 ben ik verhuisd van het westen van het land naar Gelderland. De yogalessen heb ik vanaf 2010 tot maart 2016 voortgezet in een mooie yogaruimte in Alphen aan de Rijn. Ook zijn er vanaf 2010 twee yogagroepen gestart in Wijchen en Nijmegen.

Naast het geven van Yoga lessen en massage trainingen werk ik zelfstandig als Natuurgeneeskundige therapeut (vanaf 2005) in huisartsenpraktijk Hypericon in Nijmegen, tevens Centrum Integratieve Geneeskunde. Ik geef onder andere therapie vanuit de Ayurveda levens-/geneeskunst,Lichaamsgericht psychotherapie, Dorn wervelcorrectie en Shamballa MDH healing, Vlow®borstweefselbehandeling MSTR Littekenbehandeling, Auriculotherapie.

Training in Ayurvedische massage: deze training in de Ayurvedische massage van Harish Johari geef ik al ruim tien jaar. Opgezet samen met Flim van Schelt. Deze training ben ik voort gaan zetten in cursus centrum Umai in Alphen aan de Rijn en van 2007-2013 als docente bij Massage In Beweging in Alphen aan de Rijn. Momenteel worden de trainingen voortgezet in Nijmegen.

Mijn opleiding voor de Hatha Yoga ligt o.a bij de Saswitha Stichting, school voor Yoga en Wijsbegeerte en mijn ervaringen in mijn dagelijks leven.

De Ayurvedische massage opleiding heb ik eveneens bij de Saswitha Stichting gedaan. De verdiepingsopleiding bij Drs Alaknanda Roa. Adem, Meditatie en Healing bij Hen Straver. Dorn Therapie bij het Dorn Instituut te Ommen. Yoga en Ayurveda Health opleiding in Belgie. 

Als er gevraagd word wat spiritualiteit voor mij betekent: spiritualiteit is voor mij Aarden, vanuit deze geaardheid je oprichten naar boven (universum) om zo de juiste kennis en wijsheid te mogen ontvangen. En vanuit deze twee uitersten aarden en oprichten zal ons hart worden geopend. Hoe dieper de geaardheid, hoe subtieler de verbinding met de kosmos en wees in Liefde vanuit het Hart. De sleutelwoorden die mij elke dag bijblijven als woorden van Avatar Babaji (Haidakhan): Waarheid, Eenvoud en Liefde.

Namasté, Miranda


Serene Ruimte

Miranda van Zanten

Berg en Dalseweg 83
6522BC Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Shambhala MDH weekenden & hartverbinding Jaartrainingen