De Tzolkin kalender als instrument voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling

Maya wijsheid Academie
Velp

Maya wijsheid geeft je praktische handvatten voor (zelf)coaching op basis van de Tzolkin kalender. Je leert jezelf beter kennen, vergroot je mentale weerbaarheid en veerkracht. Daardoor ga je lichter leven en kun je bewuster keuzes maken.

Onbewust maken we vaak keuzes die niet in overeenstemming zijn met wie diep vanbinnen werkelijk zijn. Dat levert veel innerlijke strijd op: hoe kan ik volledig mezelf zijn en mijn eigen spoor volgen? Maya wijsheid reikt handvatten aan om je innerlijk kompas te versterken en gebruiken, zodat je bewust kunt kiezen voor lichter leven en de weg die bij jou past, zowel privé als zakelijk.De Maya wijsheid omvat meer dan een kalendersysteem. Het is een manier van kijken, denken en ervaren waarmee je sneller doordringt tot de kern van een persoonlijke ontwikkelingsvraag. Leven en werken met de kalender versnelt het bewustwordingsproces over de essentie van de vragen waarmee je rondloopt over jezelf, je werk, je gezondheid.In workshops, trainingen en persoonlijke sessies leer je zelf werken met dit mooie instrument voor coaching en zelf-coaching. Ons aanbod gaat verder dan de Tzolkin kennis die op internet en in boeken te vinden is. De inzichten en ervaringen die je opdoet wijzen je de weg naar jouw eigen kracht en wijsheid en de plek in jezelf waar alle antwoorden te vinden zijn. 

In de modulaire opleiding Tzolkin als kompas krijg je praktische handvatten aangereikt om zowel persoonlijk als zakelijk te groeien en creëren met dit bijzondere instrument voor bewustwording.

Self empowerment is onze specialiteit. De eerste stap neem je zelf met behulp van de gratis Maya wijsheid app en de e-boeken

  • Op ontdekkingsreis met Maya wijsheid'
  • 'Maya wijsheid voor professionals, drie tips voor meer impact' 

Beide e-boeken zijn te downloaden via mayawijsheid

Over Maya wijsheid Academie

Mijn naam is Elvira van Rijn en ik ben oprichter van Maya wijsheid. Samen met de Maya wijsheid trainers en facilitators werk ik aan de Maya wijsheid missie: 

  • Handvatten aanreiken voor spirituele groei. 
  • Zodat je bewuster kunt kiezen voor de weg die echt bij jou past. 
  • En daarmee een levend voorbeeld bent om de wereld een mooiere plek te maken.

Sinds 2004 ben ik gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. De Maya wijsheid leert me hoe we lichter leven, verbonden met wie we diep van binnen werkelijk zijn. Leven en groeien met de kalender maakt je mentaal weerbaarder, veerkrachtiger en stabieler. Zo kun je moeiteloos en met plezier leven vanuit je eigen kracht. 

Het bestuderen en doorleven van de Tzolkin kalender heeft mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarover schreef ik verschillende boeken en ontwikkelde ik nieuwe bruikbare handvatten voor (zelf)coaching en spirituele groei die ik graag doorgeef. Ik gebruik ze om coaches en therapeuten te begeleiden bij zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Ik vind het heerlijk om ingewikkelde materie te vertalen naar een praktisch toepasbare vorm en geniet van de herkenning en aha momenten van mijn cliënten en cursisten als ze met de kalender werken (ik heb ze zelf ook nog elke dag). Ik ben helemaal in mijn element als ik met een groep of 1-op-1 werk en me laat leiden door wat er in het moment gebeurt. Je bent welkom!

 


Maya wijsheid

Elvira van Rijn

Oranjestraat 46
6881SG Velp

Lid van beroepsvereniging

  • KTNO
  • https://gatregisteropleidingen.nl/opleider/?naam=maya+wijsheid&opleider_id=96
De Tzolkin kalender als instrument voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling