New Nature Coaching and Therapy

Annette Beerens
Groesbeek

Loop je vast in je leven, je werk en/of relatie? Heb je het gevoel dat je ‘iets’ essentieels mist? Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven?

In de natuur werken we met metaforen, om onszelf (beter) te leren kennen. Onze unieke oorsprong, is verbonden met alles dat groeit en bloeit. Die verbinding terugvinden geeft helderheid op ons levenspad.

We ontdekken hoe de wortels van de berk het water weten te vinden, door zich heel breed te vertakken. We leren hoe ingenieus bloemen zijn wanneer ze bestoven willen worden. We kijken naar de muis die schichtig zoekt naar voedsel en dan terug sprint naar zijn holletje, waar hij veilig zijn maaltijd kan verorberen.

Over Annette Beerens

Stevig geaard. Vurig. Gepassioneerd. Betrokken. Confronterend. Eerlijk. Open. Inspirerend. Positief ingesteld. Maakt van een olifant weer een mug. Enthousiasmerend, gefocust, serieus en licht. Out of the box denkend, onconventioneel. Creatief. Ondernemend.

Mijn werk is het uitnodigen van mensen om naar de natuur te kijken en daar inspiratie en beelden te vinden die resoneren met je innerlijke proces.

Mijn missie is om de boodschap van de aarde zoals ik die hoor – “you are welcome with all that you are” – naar de mensen te brengen. Er is een plek voor jou waar je kan zijn met alles wat er is. Als je daar in durft te geloven en er op durft te vertrouwen, ontstaat er ontspanning. Er komt energie vrij voor jezelf en de wereld.

De aarde als entiteit, is van zichzelf beschermd en beschermend, heeft een balans tussen energie geven en energie nemen, ritme (seizoenen, in- en uitademen, constructie en destructie, leven en dood), is altijd in beweging, alles hangt met elkaar samen, in het moment. De natuur is het beste voorbeeld van leiderschap. Gezondheid betekent die samenhang serieus nemen. De aarde als voorbeeld, dat is waar ik mee werk.


New Nature Coaching and Therapy

Annette Beerens

Biesseltsebaan 30-42
6561KC Groesbeek

Lid van beroepsvereniging

New Nature Coaching and Therapy