facilitator van spirituele groei

Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Velp

In mijn sessies gaat het om voelen en ervaren. Ik werk graag met het lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en de kracht van beelden en woorden. Zo ontvang je precies wat jij nodig hebt voor de volgende stap op jouw pad.

Als facilitator voor spirituele groei begeleid ik jou om je eigen antwoorden te vinden. De Dreamspell Tzolkin en de klassieke Tzolkin kalender hebben mij in de loop der jaren daarvoor vele sleutels aangereikt. Aan de hand daarvan gaan we samen rechtstreeks naar de kern van jouw vraag of thema.

In een 1-op-1 sessie hebben we alle tijd om de diepte in te gaan aan de hand van een persoonlijk verlangen. Waarover wil je helderheid? Bij welke stap wil je graag meer kracht en wijsheid ervaren? Het resultaat is dat je meer gaat vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid bij bijvoorbeeld:

 • het maken van keuzes over je werkrichting,
 • samenwerking met en begeleiding van anderen,
 • het volgen van de weg die het beste past bij wie je diep vanbinnen bent.

Misschien heb je een specifieke vraag of een onderwerp waarmee je de diepte in wilt. Je kunt ook kiezen voor een thema zoals:

 • kernkwaliteiten
 • relaties
 • jaarenergie
 • je eigen plek innemen
 • de helende kracht van je voorouders
 • stap in je bestemming als wijze 52+

Ik werk zowel live (binnen of buiten in de natuur) als online.

Over Elvira van Rijn - Maya wijsheid

Mijn naam is Elvira van Rijn en ik ben oprichter van Maya wijsheid. Samen met de Maya wijsheid trainers en facilitators werk ik aan de Maya wijsheid missie: 

 • Handvatten aanreiken voor spirituele groei. 
 • Zodat je bewuster kunt kiezen voor de weg die echt bij jou past. 
 • En daarmee een levend voorbeeld bent om de wereld een mooiere plek te maken.

Sinds 2004 ben ik gefascineerd en geïnspireerd door de Tzolkin kalender en de wijsheid van de oude Maya's. De Maya wijsheid leert me hoe we lichter leven, verbonden met wie we diep van binnen werkelijk zijn. Leven en groeien met de kalender maakt je mentaal weerbaarder, veerkrachtiger en stabieler. Zo kun je moeiteloos en met plezier leven vanuit je eigen kracht. 

Het bestuderen en doorleven van de Tzolkin kalender heeft mij geholpen om het samenspel tussen onze onbewuste drijfveren en persoonlijke kwaliteiten te begrijpen en doorgronden. Daarover schreef ik verschillende boeken en ontwikkelde ik nieuwe bruikbare handvatten voor (zelf)coaching en spirituele groei die ik graag doorgeef. Ik gebruik ze om coaches en therapeuten te begeleiden bij zakelijke en persoonlijke ontwikkeling.

Ik vind het heerlijk om ingewikkelde materie te vertalen naar een praktisch toepasbare vorm en geniet van de herkenning en aha momenten van mijn cliënten en cursisten als ze met de kalender werken (ik heb ze zelf ook nog elke dag). Ik ben helemaal in mijn element als ik met een groep of 1-op-1 werk en me laat leiden door wat er in het moment gebeurt. Je bent welkom!

 


Maya wijsheid

Elvira van Rijn

Oranjestraat 46
6881SG Velp

Lid van beroepsvereniging

  https://ktno.nl/opleider/maya-wijsheid/
  https://gatregisteropleidingen.nl/opleider/?naam=maya+wijsheid&opleider_id=96
facilitator van spirituele groei