Roel Kersten - retraites, events en workshops

ROEL Regie Over Eigen Leven
Duiven

1-daagse en 3-daagse events die je diepgaand verbinden met de kern van jezelf, zodat je meer rijkdom aan rust, balans en liefde in jouw leven ervaart. Één of drie dagen lang plezier maken, ontspannen, lachen en jezelf weer ontmoeten.

Hoe fijn zou het zijn als je even niks hoeft en moet? Drie dagen heerlijk voor jezelf waarin alles voor je geregeld is. Een prachtige omgeving, heerlijk vers bereid eten, fijne workshops en een fijne groep gelijkgestemde mensen. Wij bieden je de ruimte om weer even stil te staan bij jezelf. Want wanneer je stil staat, ontstaat er een moment om jezelf te her ontmoeten en weer te voelen waar dit leven jou ten diepste over gaat. Is jouw leven op koers? 

Roel en team nemen je drie dagen mee op avontuur naar de verbinding met jezelf. We dagen je tijdens onze workshops uit om naar jezelf te kijken en bijvoorbeeld jezelf af te vragen “waar draait het leven mij om?” We bieden je de mogelijkheid opnieuw je koers te vinden en stuurman/vrouw te worden in je eigen leven. Zo overkomt het leven je niet meer, maar neem je zelf de regie. Ontdek jouw verlangens en behoeftes. 

Drie dagen lang plezier maken, ontspannen, lachen en ontdekken wie je écht bent staan op nummer één. Er worden avontuurlijke, creatieve activiteiten gedaan en toffe uitdagingen waarmee al je zintuigen worden geprikkeld. Ga je mee op deze 3-daagse waarin je jezelf op een speelse manier beter leert kennen. In verbinding komt met je passies, verlangen en leert hoe je je droomleven kan uitstippelen?

Op een mooie locatie in de bossen van Winterswijk wordt je in de watten gelegd. Overal is aan gedacht zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, JIJ!

Over ROEL Regie Over Eigen Leven

ROEL orgainseert 1- en 3-daagse retraites en events die je diepgaand verbinden met de kern van jezelf, zodat je meer rijkdom aan rust, balans en liefde in jouw leven ervaart.

Ik ben Roel en ik maak plezier in de speeltuin die het leven heet. Ik vind het fijn om mezelf te zijn en regie te hebben over mijn eigen leven. Maar dat is niet altijd zo geweest.
Ik was streng voor mezelf, ik moest van alles en ik ging maar door. Ik was altijd met de buitenkant bezig: het perfecte plaatje.

Ik luisterde niet goed waar ik zelf naar verlangde en wat ik van binnen echt nodig had. Ik hikte tegen een burn-out aan, met als gevolg dat er even flink op de rem werd getrapt voor mij. Ik scheurde mijn schouderpees en werd stil gezet.

Dit was mijn wake-up call! Ik voelde aan alles dat ik wat moest veranderen en besloot aan mijzelf te werken. Ik heb geleerd wat ik echt belangrijk vind, wat mijn kernwaarden zijn en daar ben ik naar gaan leven. Ik volgde cursussen zoals Mindfulness, NLP, loopbaan coach.

Je kunt mij omschrijven als enthousiast, open, sociaal, bewust, geïnteresseerd, ondernemend en een tikkeltje gek. Ik hou ervan om spiri-wiri wijsheid juist down to earth en praktisch te maken, zodat je er iets mee kunt. Ik dacht eerst ook dat ik nooit spiri-wiri was, maar ik sta nu juist meer met beide benen op de grond. Ik kan enorm genieten van diepgaande gesprekken en gekkigheid met dierbaren.


Regie Over Eigen Leven

Roel Kersten

Dennelaan 44
6921 XP Duiven

Roel Kersten - retraites, events en workshops