Leven vanuit gemak, liefde en acceptatie | Coaching en (groeps)healing

Licht-leven Licht-geven | Janneke van Summeren
Bemmel

Van Overleven naar Leven. Coaching en zelfrealisatieworkshops om echt stappen te gaan zetten.

Welkom bij Licht-leven Licht-geven. Praktijk voor bewustwording en innerlijke vrijheid. 

Wil je LEVEN in plaats van OVERLEVEN?
Voel je je moe?
Pieker je veel?
Last van prikkels?
Verlang je naar innerlijke rust?
Wil je meer zelfvertrouwen?

Je leert bij mij om vanuit vrijheid te leven en vol vertrouwen te zijn. Dit doe ik door middel van individuele consulten of groepsworkshops. Je transformeert angsten, oude pijn, onmacht, eenzaamheid. Alles komt los en er blijft een open ruimte over waarin je je meer dan ooit verbonden zult voelen met de liefde die je bent. Je hoeft niet meer steeds leeg te lopen.
Ervaar het zelf, het kan! Ik ben je voor gegaan en het levende voorbeeld van wat je kunt bereiken.

Individueel consult:
Tijdens de reading krijg je meer inzicht in je eigen kracht en zuivere essentie, waardoor je zelfvertrouwen en eigenwaarde toeneemt. Ik geef je praktische tips waardoor je ook thuis verder kunt met je ontwikkeling. Ook zal ik eventueel natuurproducten zoals kruidenticturen en edelstenen adviseren. De healing werkt door op diepe energielagen om je te helpen schonen en weer in balans te komen. Niet alles hoef je zelf te doen ;-)

Na ieder consult of groepshealing ervaar je meer Licht, meer verbinding met jeZelf en een diepere aarding.
Na verschillende sessies heb je blijvende stappen gezet in je zelfvertrouwen, innerlijke rust en de liefde voor jezelf.

Over Licht-leven Licht-geven | Janneke van Summeren

Zoals velen van jullie zullen herkennen, werd ook ik als kind niet gezien voor wie ik was. Mijn gevoeligheid en helder weten leerde ik al heel vroeg wegstoppen. Na mijn studie verpleegkunde ben ik gaan reizen, op zoek naar mezelf. Steeds meer vragen kreeg ik, maar geen antwoorden. Wie was ik nou werkelijk? Wat had ik hier in vredesnaam op aarde te zoeken?

Ik ontmoette mijn vriend en we kregen 2 dochters. Het leven overkwam me en ik bleef aan het overleven. Totdat ik zo moe was, dat ik niet meer voor mijn jonge kinderen zorgen. Heel langzaam krabbelde ik op, maar nog steeds raakte ik jaarlijks een paar maanden overspannen.

Totdat ik (eindelijk!) mijn gevoeligheid en essentie ging erkennen en ontdekken. Via cursussen, opleidingen, persoonlijke coaching en healing vond ik mezelf terug. En wat blijkt? Mijn gevoeligheid is juist mijn kracht!

Veel heb ik gereisd, naar prachtige plaatsen en met mooie mensen. Maar de reis naar binnen is veruit de mooiste van mijn leven. Alles ben ik tegen gekomen: diepe pijn, angsten, vreugde, kracht en overgave. Door dit allemaal aan te gaan begon zich daaronder een permanente laag te laten zien. Een bedding van oneindige liefde en lichtheid. Die bedding is zó krachtig, dat de ergste storm erin kan razen zonder me nog wezenlijk aan te tasten.
Dit geeft rust en vertrouwen. Dat gun ik iedereen.

Dus als je begeleiding wilt bij het terugvinden van je essentie, jouw liefdevolle permanente bedding, ontmoet ik je graag!


Licht-leven Licht-geven

Janneke van Summeren


Bemmel

Leven vanuit gemak, liefde en acceptatie | Coaching en (groeps)healing