Onbegrensde Mogelijkheden en Vrijheid | Individuele begeleiding & workshops

True Empowerment | Hassan Elkadi
Regio Nijmegen, Arnhem + online

Met aanbod van individuele begeleiding, trainingen en retraites help ik je om je bewust te worden van je innerlijke vermogens, want die onbewuste vermogens leiden tot onbegrensde mogelijkheden en vrijheid.

Je doelen realiseren
We hebben allemaal wel eens een beetje hulp nodig. Vooral als het gaat om het bewust worden van jezelf en je huidige situatie, wie je eigenlijk bent en wat je écht wilt. Of het nu je doel is om van een ongemak, een angst of een belemmering af te komen. Of je streeft naar meer vrijheid, liefde, rust of zelfvertrouwen in je leven. Het kan behoorlijk moeilijk zijn om inzicht te krijgen in waar je nu bent en hoe je naar waar je wilt zijn kunt komen. Dit is waar True Empowerment je heel goed bij kan helpen.

Mijn begeleiding
Is gebaseerd op het inzicht dat alle moeilijkheden, alle ongemak, onvrede en emotioneel lijden voortkomen uit het verlies van contact met je natuurlijke vermogens. De ongemakken of belemmeringen in je leven zijn signalen dat er een bepaald vermogen geblokkeerd is. De focus ligt dan ook op het begrijpen en het herstel van de verbinding met dat vermogen, zodat het probleem of ongemak volledig en permanent oplost.

Deze benadering gaat er dus vanuit dat er niets mis is met je. Er hoeft niets verbetert of gefikst te worden aan je. Moeilijkheden en problemen zijn juist de sleutels die toegang geven naar verborgen vermogens. Als je ze maar zonder oordeel, vanuit een open waarachtige houding tegemoet treedt.

Wat is het resultaat?
Oude blokkades en belemmeringen lossen op en de bijbehorende natuurlijke vermogens die daardoor verborgen waren komen weer tevoorschijn. En dit leidt tot onbegrensde mogelijkheden en vrijheid.

 

 

Over True Empowerment | Hassan Elkadi

Mijn ervaring
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als empowermentcoach en bewustzijnstrainer. En ik ben sinds 2016 ook teacher bij de Diamond Logos teachings. Ik begeleid individuen en leidinggevenden in hun persoonlijke groei en transformatie en geef groepstrainingen en retraites op het gebied van bewustzijnsontwikkeling.

Mijn reis
Ik kwam op een punt in mijn leven waarin ik ervoer dat er iets ontbrak in mijzelf en in mijn leven. Ik was op zoek naar vervulling van een onbestemd verlangen. Wat kon mijn verlangen wel vervullen? Wat wilde ik echt? Leefde ik wel het leven dat ik zou willen leven? Het stellen van die vragen heeft geleid tot een inspirerende reis naar mijn diepste drijfveren. Een avontuurlijke ontdekkingstocht waarin nieuwe kwaliteiten zich aandienden en oude beperkingen zich geleidelijk aan oplosten.

Mijn passie
Mijn grootste passie ligt in het ontdekken van de natuurlijke vermogens in mijzelf en de ander. Om hier meer vorm aan te geven heb ik mijzelf succesvol geschoold en ontwikkeld als bewustzijnscoach en trainer. Mijn eigen ontwikkeling vormt de grondslag van mijn werk als trainer en coach, en de theorie en kennis ondersteunt mij daarin. In mijn begeleiding combineer ik kennis van moderne westerse psychologie en leringen uit de grote spirituele tradities.

Mijn stijl
Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in mijn begeleiding. Mijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, mildheid, lichtheid en humor. Ik geef geen antwoorden en adviezen, maar help je jezelf te verbinden met je innerlijke vermogens. Hierin vind je jouw antwoorden en oplossingen.


True Empowerment

Hassan Elkadi

Compagnieplaats 148
6822 NL Regio Nijmegen, Arnhem + online

Onbegrensde Mogelijkheden en Vrijheid | Individuele begeleiding & workshops