Ontdek healing en vrijheid in elk moment | coaching, training en retraites

Diamond Heart Healing | Hassan Elkadi
Regio Nijmegen, Arnhem + online

Ik heb een eenvoudige boodschap: weet dat healing en vrijheid absoluut mogelijk zijn voor je. Leer hoe je healing en vrijheid in elk moment kunt ontdekken. Dit is het einde van zelfhulp en het begin van een verbazingwekkende reis van zelfontdekking.

Voel je je gestrest, angstig en overweldigd – misschien al heel lang?

Heb je het gevoel dat je veel meer in je hebt dan je op dit moment laat zien?

Heb je het gevoel dat iets je frustreert en tegenhoudt?

Als dat zo is, heb ik goed nieuws voor je. Er is niets mis met je. Niets aan je hoeft verholpen of verbeterd te worden. Wie je werkelijk bent is een absoluut wonder en onvoorstelbaar krachtig. Zijn wie je echt bent, wat betekent in je natuurlijke staat zijn, is volledig vervullend. In je natuurlijke staat zijn is complete openheid en vrijheid. 

De beperkingen en het emotionele lijden dat je ervaart zijn tekenen dat je op dit moment niet in je natuurlijke staat bent. Daarom is de enige echte oplossing om je lijden en dat wat je tegenhoudt volledig op te lossen, terugkeren naar je natuurlijke staat. En het verbazingwekkende is dat terugkeren naar je natuurlijke staat op elk moment mogelijk is. Wat betekent dat healing en vrijheid ook op elk moment mogelijk zijn.

Diamond Heart Healing heeft als doel een liefdevol veld van verbinding te zijn waar je verschillende mogelijkheden en bronnen vindt, waaronder een blog en praktische oefeningen, die je zullen inspireren en ondersteunen om terug te keren naar je natuurlijke staat van zijn, en dus naar healing en vrijheid.

 

Over Diamond Heart Healing | Hassan Elkadi

Hallo en hartelijk welkom. Mijn naam is Hassan Elkadi. Ik ben een coach/teacher die houdt van het leven en de vrijheid die mogelijk is om het volledig te leven. Ik weet uit eigen ervaring dat healing en vrijheid op elk moment mogelijk is. En daarom vind ik het zo verdrietig dat mensen lijden. Ik vind het zo zonde dat mensen onnodig lijden. Het is pijnlijk om te zien hoe we onszelf de hele tijd gevangenhouden in een defensieve staat van zijn, waardoor we onszelf en anderen zoveel pijn doen. Het is pijnlijk om te zien hoe we onszelf zo klein houden, terwijl wie we zijn een absoluut wonder is en ongelofelijk krachtig. Het is zo jammer. Ik denk echt dat het gewoon niet nodig is. En dit weten is wat mij drijft en vreugde geeft.

Mijn begeleiding

Ik zal je niet helpen om af te komen van waar je nu bent, want precies waar je nu bent is waar je healing en vrijheid zult vinden. Ik zal altijd wijzen naar waar je bent in plaats van weg van je.  En ik zal daar met liefdevolle vriendelijkheid bij je blijven, totdat je zelf ziet en ervaart dat blijven waar je nu bent de sleutel is tot je natuurlijke staat en dus tot healing en vrijheid. Dit beoefenen en je deze sleutel eigen maken is alles wat je ooit echt nodig hebt om jezelf te bevrijden.

 

 


Diamond Heart Healing

Hassan Elkadi

Compagnieplaats 148
6822 NL Regio Nijmegen, Arnhem + online

Ontdek healing en vrijheid in elk moment | coaching, training en retraites