Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24nov 2023
Workshop Familieopstellingen

Goud Coaching - Dymph van der gun
Nijmegen

Workshop Familieopstellingen Nijmegen. Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Heb je ergens moeite mee? Voel je je zwaar of zit je vast? Met een familieopstelling kijken we hoe jouw systeem weer in balans wil worden gebracht. Raak en helend.

Er is iets waar je stééds maar weer tegenaan loopt. Op je werk of in je privéleven. Iets waar je echt last van hebt of waar je al een tijd mee worstelt. Je kunt er maar niet de vinger achter krijgen waar dat nou door komt. 

Misschien is een familieopstelling dan iets voor jou.

Tijdens een workshop familieopstellingen zetten we met een groep deelnemers representanten voor jouw familieleden neer in de ruimte. We kijken naar hun plaats en de onderlinge dynamiek en bewegingen en ik zal je vragen om bepaalde systemische zinnen uit te spreken. 

Zo kan jouw systeem zichtbaar maken waar nu mee gewerkt kan worden en wat er nu in beweging kan worden gezet. Dat wordt door de meeste mensen ervaren als helend, voedend of bevrijdend.

Als je zelf geen vraag in wilt brengen, kun je laagdrempelig meedoen als representant om op die manier kennis te maken met opstellingenwerk. Representant zijn is ook mooi om mee te maken.

Welkom!

Informatie

24 nov 2023
10.00 - 16.00
140,00 Deelnemers die een vraag inbrengen en een eigen opstelling ontvangen: €140. Representanten: € 30

Waar?

Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Contact

Workshop Familieopstellingen