Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

16jun 2023
Passionele Liefde, dag 2

True Empowerment
Nijmegen

Passionele liefde, is de liefde die je hart vrij, zonder controle en zonder vrees doet zijn. Het maakt je dronken van liefde. Met deze liefde kan je waarachtig liefhebben, alsof je nooit gekwetst bent. Het is vuur en leegte.

Extatische gepassioneerde Liefde

De Gepassioneerde Liefde verhit je bloed en verandert het in levenselixer. Het is de liefde die je hart vrij, zonder controle en zonder vrees doet zijn. Het maakt je dronken van liefde. Het laat je de volle passie van je hart proeven. Het brengt een smaak van poëzie in je leven. Met deze liefde kan je waarachtig liefhebben, alsof je nooit gekwetst bent. Het is vuur en leegte. Geen vrees, geen gedachten, totale energie en totale macht.

In de cursus word je je bewust van de blokkades die de toegang tot de Gepassioneerde Liefde blokkeren, en ga je de Gepassioneerde Liefde rechtstreeks ervaren. Wanneer je Gepassioneerde Liefde leert herkennen en belichamen zal het de ervaring van liefde in je leven in hoge mate verrijken. 

Gepassioneerde Liefde is onderdeel van de cursus Dimensies van Liefde. Deze cursus is onderdeel van de Diamond Logos teachings. De cursus is op 2 september 2022 gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 3 dagen instromen.

 

 

 

Informatie

16 jun 2023
10.00 - 17.00
170,00 voor 2 dagen !

Waar?

De Vuurvlieg
Tweede oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Passionele Liefde, dag 2