Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

10jun 2023
Mantra-zingen voor (innerlijke) Vrede, Liefde en Vrijheid

Prem Mallika Kokke
Malden

Zing met ons mee en ontdek de Stilte die achter de heilige klank van Mantra verscholen ligt. Een moment van bezinning en tot je Zelf komen in een warme, huiselijke sfeer.

Op deze avonden word je uitgenodigd om je hoofd leeg te maken en in je hart aan te komen door het gezamenlijk zingen van Mantra's. Laat je meevoeren door de klanken van stem, harmonium, gitaar en Indiase drum (Dholak) om die plek in jezelf te bereiken waar alleen de verstilling over blijft.

Mantra's bestaan uit een paar woorden die steeds herhaald worden. Meestal zijn de woorden in Sanskriet, de heilige, oud-Indiase taal. De herhaling van heilige woorden maakt de geest leeg en verhoogt je vibratie. Hierdoor krijgt het pure Bewustzijn, wat diep in jou verborgen ligt, ruimte om zich te ontvouwen. Zo kom je tot de ontdekking dat het dit Bewustzijn is wat je in wezen bent. 

Door deze ontdekking zul je:

* Meer rust en vrede gaan ervaren

* Gaan ontdekken dat je verbonden bent met een oneindige stroom van Liefde die als vanzelf opborrelt vanuit je hart.

* Voelen dat je onbegrensd en één bent met alles om je heen. Je proeft dan de ware vrijheid.

Door keer op keer hier aan herinnerd te worden, merk je dat je het leven steeds meer gaat leven vanuit een gevoel van overvloed, van thuis zijn en van acceptatie. De wereld is niet veranderd maar hoe jij het ervaart wel! Daar zit het geheim van een rijker en vervulder leven.

Je bent van harte welkom om mee te komen zingen, dansen of gewoon lekker te luisteren. Een moment van bezinning en gezellig samen zijn.

Informatie

10 jun 2023 | Inloop is vanaf 19.00u
19.30 - 21.30
Op donatiebasis (richtlijn: 7,50 euro)

Waar?


De Kruigang 34
6581 CW Malden

Mantra-zingen voor (innerlijke) Vrede, Liefde en Vrijheid