Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

24nov 2023
Kracht Vrouw Cacaoceremonie

Novaia
Home of Zen, Arnhem

Met de krachtige energie van de volle maan en de liefdevolle energie van cacao creëren we samen een fijne avond vanuit verbinding. Elke maand is er een ander thema waarin we verdieping zoeken met elkaar.

Stap uit de dagelijkse drukte en omarm een betoverende reis naar binnen. Ervaar de kracht van de vrouwelijke energie als we met vrouwen samenkomen. Elke maand begeleid ik een ceremonie voor alleen vrouwen rondom de volle maan. Tijdens deze ceremonies drinken we cacao om ons hart te openen en vanuit liefde in verbinding te komen met onszelf en de ander.

Wat je kunt verwachten:

  • Volle Maan Energie: Laat de betoverende maanenergie je innerlijke zoektocht leiden. Deze fase is ideaal om te reflecteren, los te laten en te manifesteren.
  • Cacaoceremonie: Open je zintuigen met dit hartverwarmende elixer en laar liefdevolle energie je ondersteunen in jouw pad.
  • Wisselende Maandthema's: Elke ceremonie verkent een boeiend thema dat resoneert met de maandenergie. Van zelfliefde tot dankbaarheid omarmen we de van vrouwelijke wijsheid.
  • Meditatie en Ademwerk: Vind innerlijke rust via geleide meditaties en ademsoefeningen. 
  • Expressie en Dans: Omarm vrouwelijke energie met dans en creativiteit. Zo bevrijden we de ziel en brengen we vreugde in het hart.
  • Inquiring: Maak een diepere verbinding met jezelf.

Sluit je aan bij de volgende ceremonie! Verbind met gelijkgestemde zielen, voed geest, lichaam en ziel, en ontdek de kracht van vrouwelijke verbondenheid.

"Ik ben Deirdre van der Mijn en heb ervaring in psychologie, adem- en traumacoaching. Mijn begeleiding richt zich op individuen en groepen die zichzelf zoeken. Ontdek met mij de kracht van vrouwelijke energie en zelfliefde in een veilige ruimte."

Heb je vragen? E-mail me op deirdrenovaia

Ik ontmoet je graag bij de vrouwencirkel!

Informatie

24 nov 2023
19.30 - 22.00
Aanmelden via link

Waar?

Home of Zen

Home of Zen, Arnhem

Contact

Kracht Vrouw Cacaoceremonie