Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14apr 2024
Opstellingendag

Goud Coaching
Nijmegen

Dag voor opstellingen en systemisch werk. Als het in je leven niet stroomt, als je je niet vrij voelt of zwaar, als er patronen zijn die zich in je leven herhalen of er is gedoe, dan kan een familieopstelling of systeemopstelling uitkomst bieden.

Familieopstellingen en systeemopstellingen

Iedereen heeft ouders en voorouders. We zijn immers allemaal geboren. Je vroegere gezin en je familie hebben een onzichtbare werking op jou. In een familieopstelling kijken we op een onbewuste laag naar dynamieken en verbindingen in je familie, zodat het in je dagelijks leven weer kan gaan stromen. 

Ook een systeemopstelling kan dienend zijn in jouw vraagstuk. Dat lijkt op een familieopstelling, maar we werken dan ook met andere systemen, zoals je business of je innerlijke systeem met delen van jouzelf. 

 

Deelnemers

Je kunt op deze opstellingendag deelnemen als vraaginbrenger en als representant. 

Als vraaginbrenger ontvang je een eigen opstelling voor je vraagstuk. 

Als representant kun je gevraagd worden om mee te doen in de opstellingen van anderen. Je hoeft daarvoor niets te kennen en te kunnen en het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met systemisch werk. Ook representanten ervaren deelname als diepgaand en zeer verrijkend.

 

Thema's

Je kunt als vraag alles inbrengen waar je nú tegenaan loopt. 

  • Werk: steeds terugkerend ‘gedoe’, conflicten met leidinggevenden of collega’s, moeite met werk behouden of vinden, eigen business
  • Relaties: moeite met een partner vinden, partners aantrekken die niet goed voor je zijn, angst voor verlating of verbinding, scheiding
  • Familie: moeizame relatie met ouders, gedoe met broers en zussen, opvoeding van je kinderen
  • Welbevinden: somberheid, moeite met grenzen, te veel of te weinig verantwoordelijkheid, grote gevoeligheid, veel in je hoofd zitten, je niet gezien voelen, ergens niet bij lijken te horen, nergens thuis zijn, vastzitten.

Welkom!

Informatie

14 apr 2024 | Inloop 9.30 uur
10.00 - 16.00
140,00 voor een eigen opstelling. Deelnemen als representant: € 30

Waar?

Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Contact

Opstellingendag