23aug 2024
Zomerretraite tijdloos Zijn

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over

Een retraite geeft je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om diep te ontspannen, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.

Een retraite bied je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard die inherent in verbinding is. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om dieper te ontspannen in de openheid van je geest, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.

In de retraite besteden we veel aandacht aan energetisch landen, loslaten in verbinding met de aarde, de roerloze grond en stilte. Je komt thuis in wie je ten diepste bent. Hierdoor komen jouw wijsheid, kracht en liefde op de voorgrond en leer je wennen aan onbevangen en helder in verbinding zijn. 

We beoefenen verschillende meditatievormen, zoals zitmeditatie en meditatie in beweging, vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Ook doen we eenvoudige ontspanningsoefeningen, beoefeningen in tweetallen, en is er tijd voor jezelf. Naast veel stilte is er ook gelegenheid om inspiratie, vragen en ervaringen te delen.

De retraite geef ik samen met mijn collega Maya Fischer op de prachtige locatie De Vlierhof in Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over. De Vlierhof is een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en een grote kas. Op hun prachtige terrein hebben zij een holistisch retraitecentrum, met mooie ruimtes van natuurlijke materialen, een- en tweepersoonskamers en een natuurcamping. De catering is biologisch vegetarisch. We verheugen ons om bij hen te gast te zijn en op deze mooie plek te wennen aan onze vrije aard.

Informatie

23 aug 2024 t/m 25 aug 2024
00.00 - 00.00

Waar?

De Vlierhof

Keeken, vlakbij Nijmegen de grens over

Zomerretraite tijdloos Zijn