17apr 2024
Shakti Cursus Meditatief bloemenmala's maken (beginners)

Shakti Bloemenmala
Berg en Dal

Voor iedereen die eens iets anders en subtiel met (verse) bloemen wil doen en zich er ook verder in wil verdiepen! Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Deze Shakti cursus is een meditatieve beginnerscursus van een bloemenmala maken.

Voor wie deze Shakti cursus bedoeld is

Voor iedereen die eens iets anders met (verse) bloemen wil doen en zich er ook verder in wil verdiepen! Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt. Deze Shakti cursus is een beginnerscursus van bloemenmala's maken en geeft een echte boost om je erin te bekwamen.

Het inspirerende van deze Shakti cursus

In deze cursus leer je met verschillende technieken en handige tips een mala van bloemen (bloemenslinger) te rijgen met naald en draad. Uiteindelijk kun je  eindeloos variëren met de technieken en ze door elkaar heen gaan gebruiken. Je leert op een andere manier te kijken naar de schoonheid van bloemen. 

Ik begeleid je persoonlijk in een rustige ontspannen setting van het begin tot aan het einde. Het proces is mindful en meditatief van aard waardoor het heel rustgevend is. De volledige concentratie op het proces van creëren waar je op richt geeft vanzelf rust in lichaam en geest. 

Na deze cursus kun je voortaan met een klein aantal bloemen al een uniek mooi geschenk voor anderen maken of een mooi decoratief exemplaar aan jezelf geven. Neem een kijkje in de gallerij van mijn website voor allerlei mogelijkheden: Galerij - Shakti Bloemenmala 
Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die er zijn.

Het gratis online-cursusmateriaal wat je ontvangt zal je hierbij ondersteunen als je het thuis wilt gaan praktiseren.

Kijk voor meer info op mijn website.

Graag tot ziens!

 

Informatie

17 apr 2024 | woensdag 1 en 15 mei 2024
13.30 - 16.30
150,00 Maak gebruik van een DUO-TICKET als je samen met iemand komt. Zie bericht op website bij inschrijffo
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29
6571 BX Berg en Dal

Contact

Shakti Cursus Meditatief bloemenmala's maken (beginners)