Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

14apr 2024
Lente meditatie met engelen

Evenwichtigleven, Paula Holtzer
Nijmegen

Je beschermengel begeleidt je op de weg en brengt je in contact met je hemelsplan. De energie van Aartsengel Metatron is nu krachtig en staat in verbinding met de kristallen van Atlantis. De hoge frequentie helpt ons te manifesteren vanuit ons hart.

De workshop lente meditatie helpt je om in contact te komen met je engelen. Tijdens de meditatie maak je contact met je lichaam, je goddelijke vonk, en de hemel. Tijdens de meditatie leer je negativiteit, zoals stress en piekeren, los te laten. Door positieve energie naar binnen te brengen, voel je je prettiger. Mediteren met gelijkgestemden is vaak makkelijker dan alleen. We werken met engelen om je te helpen verbinden met jezelf en je hemelsplan.

Als je leert vertrouwen op de engelen kan dit je helpen om je innerlijke kracht te versterken. Je leert om te vertrouwen op je intuïtie. Door een goede verbinding met je hogere zelf, heb je een antenne om boodschappen te ontvangen van je engelen. Deze boodschappen kunnen je hart diep raken waardoor je de weg van de liefde van je eigen hart volgt.  De engelen geven je steun, begeleiding en bescherming hier op aarde. Het contact met je engelen is geen vlucht. Het contact met de engelen geeft je moed op aarde te doen wat bij jou hemelsplan hoort. 

  1. omgaan met hoogsensitiviteit
  2. opschonen van de 12 Chakra's en aura
  3. contact met je beschermengel maken dmv meditatie
  4. Leren herkennen van de aanwezigheid van je engel 
  5. schrijven of teken

De Vuurvlieg is een fijne rustige plek. We maken er een gezellige ontspannen middag van waarbij we opgeladen weer naar huis gaan. 

Informatie

14 apr 2024
13.00 - 16.30
34,00
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 11 deelnemers.

Waar?

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179 a
6542 VE Nijmegen

Contact

Lente meditatie met engelen