26mei 2024
Startcursus Tzolkin als kompas

Maya wijsheid
Arnhem

Deze dag krijg je praktische handvatten om de energie van de dag en van je geboortedag te gebruiken als instrument voor zelfinzicht. Je ontdekt wat jouw persoonlijke manier is om de kalender toe te passen in je dagelijks leven.

Ben je benieuwd hoe de Dreamspell Tzolkin kalender werkt en wat je er zelf mee kunt als intrument voor zelfcoaching en kompas voor je leven?Deze dag leer je de basis van de kalender en ervaar je de krachtige energie van de zegels, de tonen en je geboorte energie. 

Deze cursus is voor beginners. Je hebt interesse in de kalender en wilt graag ontdekken wat de kalender voor jou zou kunnen betekenen als instrument voor (zelf)coaching. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om aan deze workshop mee te doen. We werken ervaringsgericht en gebruiken lichaamswijsheid en systemische oefeningen om de kennis die je deze dag opdoet of zelf al hebt opgedaan te integreren.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • De opbouw en werking van de kalender
  • De betekenis van de 20 zegels en 13 tonen in je persoonlijk profiel en in de dagenergie
  • Je geboortezegel, -toon en gids gebruiken om inzicht te krijgen in een thema dat voor jou speelt

Je gaat vol inspiratie en met nieuwe inzichten naar huis.

 

Deze cursusdag organiseren we ook in-company, bijvoorbeeld voor therapeuten, coaches en andere professionals die mensen begeleiden bij persoonlijke groei. Ook is het mogelijk om deze cursusdag te verzorgen binnen een opleiding of meerdaags event. 

Informatie

26 mei 2024
10.00 - 16.00
137,00 inclusief KTNO en GRO erkend certificaat
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

Startcursus Tzolkin als kompas