21apr 2024
Orgasmic Arts - Erotische Yoni-massagedag met Ârati

Ârati Touch
Nijmegen

Yoni-massagedag voor Nieuwsgierige Vrouwen! Samen met 9 andere vrouwen ga je nieuwe juicy aanrakingen leren en ervaren. Het accent van deze dag ligt op vrouwelijke seksualiteit en opwinding op nummer 1 zetten. Kom spelen en jezelf helen in dit veld!

Veel vrouwen zijn bekend met yoni massage, maar op deze dag gaan we een 'next step' maken door onszelf toe te staan en elkaar aan te moedigen om onze opwinding toe te laten en daar de ruimte voor te krijgen. Je leert opbouw en verwentechnieken ter inspiratie.Je gaat met een fijne groep bewuste vrouwen op onderzoek in je eigen unieke seksualiteit, begeleid door mij, Arati. Vanuit mijn ervaring als seksuologisch lichaamswerker, coach én mijn eigen seksuele ontwikkeling bied ik je veel praktische input. Naast technieken en oefeningen ga je de kracht van sisterhood ervaren. Binnen de veiligheid van de steun van je sisters mag je de vrijheid gaan ervaren van stappen zetten en groeien naar dat wat jij wilt leren/transformeren in jouw seksualiteit.❤️ Het aantal vrouwen is maximaal 10, exclusief mij en mijn assistente.
❤️ Tip: het kan fijn zijn om met iemand samen te komen met wie je de massage wilt uitwisselen, maar het is geen 'must'.
❤️ Ben je nieuwsgierig maar heb je toch nog vragen aan mij? Boek dan via de link op de site een Ontdekkingsgesprek, dan hebben we t erover. Of stuur een berichtje via mijn mailadres.Voor thee, koffie, snacks, koekjes en soep tussen de middag wordt gezorgd.
Zelf neem je brood en/of salade mee om te delen.

Informatie

21 apr 2024 | De inlooptijd is vanaf 9.15 uur
09.30 - 17.00
95,00 Vroegboek tm 6 mei - 85 euro
Minimaal 8 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Arati Ruimte
Sikkelstraat, 3
6532VA Nijmegen

Contact

Orgasmic Arts - Erotische Yoni-massagedag met Ârati