21jul 2024
Maya zomerweek - Moeiteloos creëren

Maya wijsheid
Foulain - Frankrijk

In de natuur regelt alles zich vanzelf, moeiteloos, zonder duwen of trekken. Hoe zou het zijn om meer moeiteloosheid in je leven te brengen? In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur en breng je meer flow in je leven. 

In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur, zodat het leven zich als vanzelf regelt en jij precies krijgt wat je nodig hebt. Daarbij gebruiken we de Dreamspell Tzolkin kalender en de energie van het nieuwe Blauwe Storm toon 6 zonnejaar dat aan het eind van deze week - op 26 juli - van start gaat. Het jaar dat energie geeft om de kracht van de natuur voor je te laten werken en jezelf over te geven aan de het nieuwe dat geboren wil worden via jou, door jou heen. 

Door te doen en ervaren leer je deze dagen veel over jezelf. Je ontdekt hoe de zonnejaarenergie jou persoonlijk ondersteunt om moeiteloos mee te bewegen op de stroom van het leven. We werken met lichaamsbewustzijn, yoga sport, systemische oefeningen en SoulCollage®. Via de kracht van verbeelding vind je in jezelf de antwoorden waar je met je denken net niet bij kunt. Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering.

We verblijven op een magische krachtplek in de Haute Marne, Centre Lothlorien omringd door prachtige natuur. Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Elvira van Rijn, oprichter van Maya wijsheid en Ans van Summeren Maya wijsheid trainer. In de middag heb je alle tijd voor jezelf en kun je de prachtige omgeving verkennen.

Informatie

21 jul 2024 t/m 27 jul 2024
00.00 - 00.00
397,00 exclusief verblijfskosten

Waar?

Centre Lothlorien
Domaine de Moiron
52800 Foulain - Frankrijk

Maya zomerweek - Moeiteloos creëren