21jul 2024
Maya zomerweek - Moeiteloos creëren

Maya wijsheid
Foulain - Frankrijk

In de natuur regelt alles zich vanzelf, moeiteloos, zonder duwen of trekken. Hoe zou het zijn om meer moeiteloosheid in je leven te brengen? In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur en breng je meer flow in je leven. 

In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur, zodat het leven zich als vanzelf regelt en jij precies krijgt wat je nodig hebt. Daarbij gebruiken we de Dreamspell Tzolkin kalender en de energie van het nieuwe Blauwe Storm toon 6 zonnejaar dat aan het eind van deze week - op 26 juli - van start gaat. Het jaar dat energie geeft om de kracht van de natuur voor je te laten werken en jezelf over te geven aan de het nieuwe dat geboren wil worden via jou, door jou heen. 

Door te doen en ervaren leer je deze dagen veel over jezelf. Je ontdekt hoe de zonnejaarenergie jou persoonlijk ondersteunt om moeiteloos mee te bewegen op de stroom van het leven. We werken met lichaamsbewustzijn, yoga sport, systemische oefeningen en SoulCollage®. Via de kracht van verbeelding vind je in jezelf de antwoorden waar je met je denken net niet bij kunt. Je slaat de brug van denken naar voelen, van kennis naar wijsheid en van inzicht en bewustwording naar verandering.

We verblijven op een magische krachtplek in de Haute Marne, Centre Lothlorien omringd door prachtige natuur. Het ochtendprogramma wordt verzorgd door Elvira van Rijn, oprichter van Maya wijsheid en Ans van Summeren Maya wijsheid trainer. In de middag heb je alle tijd voor jezelf en kun je de prachtige omgeving verkennen.

Informatie

21 jul 2024 t/m 27 jul 2024
00.00 - 00.00
397,00 exclusief verblijfskosten

Waar?

Centre Lothlorien
Domaine de Moiron
52800 Foulain - Frankrijk

Maya zomerweek - Moeiteloos creëren

Wat doe ik nog meer?

Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Persoonlijke Begeleiding
facilitator van spirituele groei
Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Velp
In mijn sessies gaat het om voelen en ervaren. Ik werk graag met het lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en de kracht van beelden en woorden. Zo ontvang je precies wat jij nodig hebt voor de volgende stap op jouw pad.
Maya wijsheid
31mei
Workshop
Tzolkin opstellingendag
Maya wijsheid
Velp (gld)
Een Tzolkin opstellingendag brengt je in beweging om helemaal jezelf te zijn en jouw eigen plek in te nemen. We werken we met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, de dagenergie en jouw blauwdruk volgens de Maya Tzolkin kalender.
Maya wijsheid Academie
Opleiding en Training
De Tzolkin kalender als instrument voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
Maya wijsheid Academie
Velp
Maya wijsheid geeft je praktische handvatten voor (zelf)coaching op basis van de Tzolkin kalender. Je leert jezelf beter kennen, vergroot je mentale weerbaarheid en veerkracht. Daardoor ga je lichter leven en kun je bewuster keuzes maken.
Maya wijsheid
26mei
Cursus
Startcursus Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
Deze dag krijg je praktische handvatten om de energie van de dag en van je geboortedag te gebruiken als instrument voor zelfinzicht. Je ontdekt wat jouw persoonlijke manier is om de kalender toe te passen in je dagelijks leven.
Maya wijsheid
20okt
Cursus
Jaartraining Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
In deze training leer je werken met Dreamspell Tzolkin kalender als kompas voor je leven. Je krijgt meer verbinding met wie je diep van binnen werkelijk bent en kunt bewuster je eigen plek innemen in relaties en samenwerking met anderen.