20okt 2024
Jaartraining Tzolkin als kompas

Maya wijsheid
Arnhem

In deze training leer je werken met Dreamspell Tzolkin kalender als kompas voor je leven. Je krijgt meer verbinding met wie je diep van binnen werkelijk bent en kunt bewuster je eigen plek innemen in relaties en samenwerking met anderen.

In de jaartraining Tzolkin als kompas ga je intensief aan de slag met de Dreamspel Tzolkin kalender. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden om met behulp van de kalender inzicht te krijgen in:

  • je persoonlijke ontwikkeling tot nu,
  • je gereedschap voor groei en creatie,
  • relaties en samenwerking.

Je leert kijken naar, denken over en ervaren vanuit verschillende invalshoeken in de kalender.

Door je kennis en ervaring te vergroten, ga je meer vertrouwen op wat je diep vanbinnen al weet over jezelf en je leven en kun je bewuster keuzes maken die passen bij wie je werkelijk bent. Daarnaast krijg je in de training handvatten om je eigen plek in te nemen in relaties en samenwerking met anderen.

Wanneer je de aangereikte handvatten integreert in je leven, draag je bij aan je eigen welzijn en aan voedende relaties en samenwerking, zowel privé als in je werkpraktijk.

In deze training pas je de kalender toe op je eigen leven en werk. Dat is de eerste voorbereiding als je de Tzolkin als kompas ook zou willen toepassen voor cliënten in je eigen werkpraktijk.

Alle data en meer informatie over het programma vind je op onze website. Daar kun je ook een gratis persoonlijke intake boeken om af te stemmen of deze training echt bij je past. 

Informatie

20 okt 2024 t/m 14 sep 2025
10.00 - 16.00
1.487,0 inclusief KTNO en GRO erkend certificaat
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Home of Zen
Velperweg 95
6824 HH Arnhem

Jaartraining Tzolkin als kompas

Wat doe ik nog meer?

Maya wijsheid Academie
Opleiding en Training
De Tzolkin kalender als instrument voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
Maya wijsheid Academie
Velp
Maya wijsheid geeft je praktische handvatten voor (zelf)coaching op basis van de Tzolkin kalender. Je leert jezelf beter kennen, vergroot je mentale weerbaarheid en veerkracht. Daardoor ga je lichter leven en kun je bewuster keuzes maken.
Maya wijsheid
26mei
Cursus
Startcursus Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
Deze dag krijg je praktische handvatten om de energie van de dag en van je geboortedag te gebruiken als instrument voor zelfinzicht. Je ontdekt wat jouw persoonlijke manier is om de kalender toe te passen in je dagelijks leven.
Maya wijsheid
21jul
Retraite
Maya zomerweek - Moeiteloos creëren
Maya wijsheid
Foulain - Frankrijk
In de natuur regelt alles zich vanzelf, moeiteloos, zonder duwen of trekken. Hoe zou het zijn om meer moeiteloosheid in je leven te brengen? In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur en breng je meer flow in je leven. 
Maya wijsheid
31mei
Workshop
Tzolkin opstellingendag
Maya wijsheid
Velp (gld)
Een Tzolkin opstellingendag brengt je in beweging om helemaal jezelf te zijn en jouw eigen plek in te nemen. We werken we met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, de dagenergie en jouw blauwdruk volgens de Maya Tzolkin kalender.
Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Persoonlijke Begeleiding
facilitator van spirituele groei
Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Velp
In mijn sessies gaat het om voelen en ervaren. Ik werk graag met het lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en de kracht van beelden en woorden. Zo ontvang je precies wat jij nodig hebt voor de volgende stap op jouw pad.