29aug 2024
Proefles Intuïtieve Ontwikkeling. Gratis les & reading

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Nijmegen

Of je nu een voeler of een denker bent, je intuïtie spreekt in een andere taal dan je hoofd en heeft een zachte stem. Door dieper te leren kijken, voelen en luisteren kom je in contact met deze bron van weten.

Intuïtieve ontwikkeling biedt jou de tools om de taal van je intuïtie helder te leren verstaan en bekwaam te worden in intuïtieve communicatie met jezelf, anderen en de wereld. Zo kun je jezelf energetisch in balans brengen en houden en leer je je afstemmen op wie of wat jij maar wilt. Jouw gevoeligheid laat je moeiteloos in jouw voordeel werken.
Het maakt je bewust van je eigen diepe weten met intelligente antwoorden, oplossingen en inspiratie voor dagelijkse vraagstukken.
Je ontwikkelt je jezelf  persoonlijk, professioneel en spiritueel.

Bij de proefles doe je mee met oefeningen zoals we die ook in de les doen, zie je hoe alles gaat en voel je dat leven met je intuïtie een wereld van verschil maakt. 
Intuïtief Traject biedt al 20 jaar een plek met helder bewustzijn voor mensen die willen voelen, doen, ontdekken en nieuwsgierig zijn, een plek met een gevoel van thuiskomen waar we de praktische lessen met plezier doorgeven.

Aanmelden & programma op intuitieftraject

Informatie

29 aug 2024
19.00 - 21.00
0,00

Waar?

Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling
Scheidingsweg 99
6581 KN Nijmegen

Proefles Intuïtieve Ontwikkeling. Gratis les & reading