06sep 2024
Ontdek je innerlijke leiding, dag 1

Diamond Heart Healing/ Diamond Logos Teachings
Nijmegen

Dit aspect van ons bewustzijn is het kompas dat ons leidt in het ontdekken en leven van onze heelheid en vrijheid. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiële rijkdom dat zijn weerga niet kent.

Helderheid, Precisie en Wakkerte

Dit aspect van ons bewustzijn noemen we ook wel het diamantbewustzijn. Het is het voertuig van objectief bewustzijn en de essentie van innerlijke leiding. Het brengt, objectiviteit, helderheid, precisie, direct weten en openbaring. Wanneer we ons afstemmen op dit diamantbewustzijn, dan raakt elk deel van ons bestaan doordrongen van levendigheid, wakkerte, schittering, stralende helderheid, gratie en elegantie. Ons hele leven raakt gevuld met intelligentie, leiding en essentiële rijkdom dat zijn weerga niet kent. Het is de bron van de Diamond Logos leringen en het kompas dat ons leidt in het ontdekken en leven van onze heelheid en vrijheid.

Zonder dit diamantbewustzijn ontvouwt ons leven zich binnen de nauwe banden van ons ego, blijven we onbewust gevangen in patronen en dromen van ons ego. Zonder dit diamantbewustzijn leiden we een leven van verwarring, slaap en diepe zielsarmoede.

Met dit diamantbewustzijn worden we met zekerheid en gratie geleid naar een essentieel leven van voortdurende ontdekking van ons menselijke potentieel. Ons denken wordt kraakhelder, scherp en puur. Ons zenuwstelsel raakt wakker en energiek. En ons lichaam opent en wordt transparant; open om al onze kwaliteiten te belichamen en uit te drukken. Met deze innerlijke gids krijgt ons leven een nieuw perspectief, een nieuwe kijk.

Een jaar lang gaan we schatgraven en het kroonjuweel van dit werk exploreren. Ik hoop dat je dit juweel, een van de kostbaarste in ons leven, mag ontvangen.

 

Informatie

06 sep 2024 | 6 september; 18 oktober; 15 november; 20 december 2024; 24 januari 2025, 21 februari, 21 maart, 18 april, 30 mei en 27 juni 2025.
10.00 - 17.00
950,00 voor 10 dagen ! Voor mensen met min. inkomen €650,-

Waar?

De Vuurvlieg
Tweede oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Contact

Ontdek je innerlijke leiding, dag 1