15sep 2024
Rusten in Zijn, dag 1

Diamond Heart Healing/Diamond Logos Teachings
Nijmegen

Wanneer we rusten in Zijn, dan rusten we in onze grond, in open gewaarzijn. De openheid van ons Zijn is pure potentie. We zijn vrij en in staat om de volheid van wie we zijn uit te drukken. Het is complete vrijheid en vervulling.

Wanneer we rusten in Zijn, dan rusten we in onze grond, in wie we werkelijk zijn. Het is open gewaarzijn; we zijn aanwezig en open. Deze openheid omvat en doordringt alle onze ervaringen. Het is het zijn van alles.

Wanneer we rusten in Zijn, in onze natuurlijke staat, dan zijn we vrij om al onze aspecten uit te drukken in relatie met anderen. We zijn krachtig wanneer dat nodig is, liefdevol, gepassioneerd, intelligent, vredig, scherp, helder, zachtaardig of mededogend wanneer dat nodig is. De openheid van ons Zijn is pure potentie. We zijn vrij en in staat om de volheid van wie we zijn uit te drukken. Het is complete vrijheid en vervulling.

Hoe meer we kunnen rusten in Zijn, hoe meer onze conditionering en geschiedenis oplost, en des te meer we wakker worden en aanwezig zijn in het nu. En hoe meer we aanwezig zijn in het nu, hoe meer we ons leven ten volle kunnen leven.

We gaan een jaar lang leren om te rusten in Zijn. We komen samen in de veilige ruimte van een liefdevolle verbinding voor deze diepgaande verkenning, inclusief onderricht, inquiry beoefening, geleide meditaties, praktische tools en oprechte gesprekken.

Er is niets kostbaarder dan het ontdekken en leven van onze vrijheid. Er gaat niets boven zijn wie je werkelijke bent. Rusten in Zijn, in je natuurlijke staat, is complete vervulling en vrijheid.

De cursus beslaat 10 dagen verdeeld over een jaar.

Informatie

15 sep 2024 | 15 september; 13 oktober; 10 november; 22 december 2024; 19 januari; 16 februari; 23 maart; 13 april; 18 mei en 22 juni 2025.
10.00 - 17.00
950,00 voor 10 dagen ! Voor mensen met min. inkomen €650,-

Waar?

Cordium
De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Contact

Rusten in Zijn, dag 1