21jul 2024
'Vier je Vrouw Zijn!' ~ Ceremonie Dag

Voet en Verbinding
Nijmegen

Een magische dag in verbinding met jezelf en andere mooie vrouwen in de Oorsprong in Nijmegen. Met Meditatie, Ademwerk, Rituelen, Stembevrijding en Dans! We verbinden vandaag onze baarmoeders en ons innerlijke vuur! Voel je welkom Lieve Vrouw!

‘Vier je Vrouw Zijn!’ ~ Ceremonie - Zondag 21 Juli 2024

Kom weer in verbinding met jouw bekken en baarmoeder: de esstentie van jouw vrouw zijn! Een magische dag met Meditatie, Rituelen, Stembevrijding en Dans in de Oorsprong in Nijmegen

Veel vrouwen hebben bewuste of onbewuste herinneringen aan levens waarin wij niet veilig waren om volledig Vrouw te Zijn. Deze ervaringen hebben nog steeds invloed op het vrouwelijk collectief en hoe wij ons met anderen verbinden.

Het is NU tijd om onze ruimte als vrouwen weer volledig in te nemen: Ons te verbinden met onze intuïtie, onze baarmoeders en vrouwelijke wijsheid. Om onze stemmen te laten klinken, in onze kracht te gaan staan en ons vrouwelijk vuur te laten stromen! Onze baarmoeders met oerklanken te verbinden en samen magie te laten ontstaan!

Verlang jij ernaar om je met een mooie groep vrouwen te verbinden? Ervaar de kracht van samen verbinden en samen helen.

Ervaar vandaag de diepe verbinding met jezelf en de andere mooie vrouwen. Deze ceremonie draagt bij aan een stuk bewustwording en transformatie in jouzelf. Er kan van alles in beweging komen. Oude, niet meer dienende patronen mogen doorbroken worden.  Alles is welkom. Alles mag er zijn. 

Voel je welkom lieve vrouw!

Veel liefs Eveline

Informatie

21 jul 2024
10. - 17.00
75,00 Tot 7 Juli vroegboekkorting 75 euro, daarna 85 euro. Inclusief thee en lekkers, neem je eigen lunch
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 14 deelnemers.

Waar?

Groepsruimte de Oorsprong
Driehuizerweg 331
6525 PM Nijmegen

'Vier je Vrouw Zijn!' ~ Ceremonie Dag