25aug 2024
Mindful Masturbatie voor Nieuwsgierige Vrouwen met Ârati

Ârati Touch
Nijmegen

Ontdekkingsdag voor Nieuwsgierige Vrouwen. Vergroot je zelfliefde door je lichaam te beminnen met nieuwe inspiratie. Het accent van deze dag ligt op vrouwelijke seksualiteit en creativiteit in het licht zetten. Kom spelen en jezelf helen in dit veld!

MINDFUL MASTURBATIE - Ontdek je lichaam als erotische tempel

Maak jouw 'next step' in je seksualiteit samen met 7 andere vrouwen! Een dag uit de serie Orgasmic Arts Ontdekkingsdagen.

Ons lichaam is één grote erotische zone én de bron van onze zelfkennis. Ben jij er klaar voor om je eigen heerlijke lichaam en je creatieve vrouwelijke seksualiteit te ontdekken? Weten wat je lekker vindt en wat je nodig hebt in intimiteit begint altijd met jezelf open te stellen voor je eigen wereld van sensaties, speelsheid en verlangen.

Door mindful masturbatie leer je je vermogen tot plezier, geluk en zelfliefde groter te maken. Door het in een groep te doen, heel je je schaamte en ontdek je de vreugde om dit samen te doen. De energie van de groep zal je nog meer in je sensuele erotische flow brengen en je vrijer doen voelen!

Tijdens deze dag leer ik je wat er allemaal mogelijk is in je MM practice en begeleid ik een MM-sessie. Er is voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten in oefeningen.

De workshops vinden plaats in Ârati Ruimte in Nijmegen.
Voor thee, koffie, snacks, koekjes en soep tussen de middag wordt gezorgd.
Zelf neem je brood en/of salade mee om te delen.

Via de ticketlink vind je ook andere data met weer andere thema's voor deze maandelijkse Ontdekkingsdagen.

Informatie

25 aug 2024 | De inlooptijd is vanaf 9.15 uur
09.30 - 17.00
95,00 Incl. 21% btw
Minimaal 6 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Arati Ruimte
Sikkelstraat, 3
6532VA Nijmegen

Mindful Masturbatie voor Nieuwsgierige Vrouwen met Ârati