Zielsverbinding Met De Vader

De Bezielde Man - Online Workshops
Online

Heel de verbinding met je vader en open een zielsverbinding met hem. Deze workshop bestaat uit oefeningen en opdrachten ontwikkeld om inzicht, bewustzijn en hiermee verwerking en heling te brengen.

Heel de verbinding met je vader en open een Zielsverbinding met hem

Deze online workshop zal zijn als een ontdekkingsreis naar het leven van je vader, het beeld dat je van hem hebt en de band die je met hem hebt opgebouwd.

Het bestaat uit 27 korte filmpjes waarin oefeningen en opdrachten worden uitgelegd, ontwikkeld om inzicht, bewustzijn en hiermee verwerking en heling te brengen.

Aan het einde van deze online workshop zal je via een filmpje de Zielsverbinding Met De Vader inwijding kunnen ontvangen. Dit is een energetische transmissie die een zielsverbinding met je vader tot stand brengt, waarbij je al je vaders liefde kan ontvangen.

Iedereen kan deze online workshop volgen. Je kan deze workshop ook volgen als je vader niet meer leeft, je hem nooit heb gekend en als je meerdere vaders hebt.

 

Er zijn op elk moment nieuwe online workshops in ontwikkeling. Zo zijn er op dit moment onder andere de workshops Perfecte Slaap, Ik ben de Ziel, Leuk en Passievol Leven en nog vele anderen in ontwikkeling.

Je kunt ook mooie energieën ontvangen op DeBezieldeMan zoals de energieën van Vriendschap, Financiële overvloed, Romantische Liefde en deze gebruiken om ze te manifesteren in je leven.

Kijk ook voor gratis Zelf-liefde sessies op de website en schrijf je in op de nieuwbrief om op de hoogte gehouden te worden!

Tarief/Prijs
€ 39,99


De Bezielde Man - Online Workshops

Online

Zielsverbinding Met De Vader