Evenwichtigleven - Engelenmeditatie

Paula Holtzer
Nijmegen

In mijn diverse workshops Engelenmeditatie maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde.

Engelen geven bescherming bij hoogsensiviteit. Door de engelen aan te roepen helpen zij je door signalen te sturen. Signalen van de engelen zijn o.a. vertrouwen op je intuïtie, lichamelijke sensaties zoals rillingen, veertjes, boodschappen via je dromen, cijfers en regenbogen of ander inval van licht. Het moment waarop je een signaal ontvangt is geen toeval, maar geeft je vertrouwen.

Door de groepsmeditatie is de energie zo sterk dat het iedereen lukt de aanwezigheid van zijn of haar engel te voelen of te zien.

De cursus is live en online te volgen. 

In de praktijk is gebleken dat de meditaties rust geven en als ontspannen ervaren wordt.

Over Paula Holtzer

Als acupuncturist en engelenhealer help ik hoogsensitieve mensen (HSP) de verbinding met zichzelf te herstellen. Als je hoogsensitief bent, maak je meer gebruik van je 6e zintuig (paranormale vermogen). De consequentie is dat je snel overprikkeld raakt waardoor je de verbinding met jezelf eerder kwijt raakt. 

Tijdens de volle maan workshop is de trillingsfrequentie hoger en maken we gemakkelijk contact met het universum. De sluier tussen de aarde en het Universum is super dun en het is met moment om verbinding te maken met je hartenwensen en je kunt vragen om deze uit te laten komen. Als dit ten gunste is van het grote geheel gaat het vast gebeuren. De workshop is in Centrum de Vuurvlieg in Nijmegen of online. 

In de Engelenworkshop die ik aanbied leer je te vertrouwen op je eigen gevoel en helpt je te verbinden met jezelf en de wereld om je heen. In de workshop leer je met behulp van de Chinese meditatie in contact te komen met je engel. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en helpen je met je weg hier op aarde. Door engelen te gebruiken en goed gegrond te zijn, ontwikkel je je innerlijke kracht, krijg je rust en vertrouwen waardoor je lichter en meer ontspannen door het leven gaat.

Naast de Engelenworkshop geef ik ook persoonlijke consults op het gebied van acupunctuur, Chinese kruidengeneeswijze en engelenhealing. 
Ik ben gespecialiseerd in: stress, HSP, hooggevoeligheid, depressie, slapeloosheid en prikkelbare darmen, diabetes, overgewicht, lage rugpijn; vermoeidheid, hoofdpijn, tinnitus, menstruatieklachten

WAT MIJ DRIJFT
Als hoogsensitief persoon heb ik mij door mijn omgeving vaak niet begrepen gevoeld. De filosofie van de Chinese geneeskunde is een gevoel van thuiskomen. Ik heb ervaren dat mijn engelen mij helpen in het leven. Zij gidsen mij door tekenen als veertjes, dromen, toevalligheden en innerlijk weten. Hoe meer ik me met engelen bezighoud, hoe leuker het is. Als ik vragen aan boven stel krijg ik ook antwoorden. Hierdoor kan ik mijn weg in het leven makkelijker vinden. Deze ervaring wil ik graag delen met anderen in de engelencursus. 


Evenwichtigleven

Paula Holtzer

Carnotstraat 20
6533 DT Nijmegen

Evenwichtigleven - Engelenmeditatie

Wat doe ik nog meer?

26sep
Workshop
Cursus mediteren met de innerlijke glimlach
Nijmegen
Wil je ook leren mediteren? Iedereen kan het, ook al denk je van niet. Tijdens de cursus Mediteren met de Innerlijke Glimlach ontdek je de kracht van diepe ontspanning en innerlijke rust. Je zult merken samen mediteren is makkelijker dan alleen.
11sep
Workshop
Workshop mediteren met je beschermengel, wo ocht
Nijmegen
De engelen geven je begeleiding en bescherming hier op aarde. Door boodschappen van je engelen te ontvangen leer je te luisteren naar je innerlijke wijsheid. Deze kunnen je hart diep raken, waardoor je de weg van de liefde van je eigen hart volgt. 
Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten
Nijmegen
De praktijk Evenwichtigleven biedt u de mogelijkheid om via acupunctuur en of Chinese kruiden bij klachten zoals lage rugpijn, overgewicht en stress, depressie, slapeloosheid, hoogsensitiviteit en onverklaarbare pijnklachten te herstellen.
01sep
Workshop
Creatieve Workshop met engelen en HSP
Nijmegen
Wil je ook in contact komen met je beschermengel? Vanuit de stilte die we ervaren gaan we schrijven of tekenen om vorm te geven aan wat ons inspireert. Samen mediteren met gelijkgestemden is makkelijker dan alleen.
20aug
Online aanbod
Online Workshop: meditatie geeft de oplossing, di ocht
Nijmegen
Soms zitten we met vragen waar we geen antwoord op weten. Vaak willen we de problemen op intellectueel niveau oplossen. Door te mediteren kun je de antwoorden vinden in je hart. Meditatie geeft rust en vertrouwen.
19aug
Workshop
Volle maan Workshop: communiceren met bomen
Nijmegen
Bomen zijn aarde-engelen. Door hun lengte zijn ze een krachtige antenne verbonden met de hemelse energie. Bij volle maan is de frequentie hoger dan normaal en hierdoor maken we gemakkelijker contact met bomen en horen onze hartsverlangens.