Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15sep 2023
Zelfwaarde en waardigheid, dag 1

True Empowerment
Nijmegen

Deze liefdesessentie herstelt in ons een krachtig gevoel van zelfwaarde en waardigheid. We ervaren onszelf als een waarachtige en nobele volwassene. We zijn rijk, waardig, bekrachtigd, en vervuld van Liefde en van commitment aan de Waarheid.

Waardigheid en liefde voor de waarheid

Wanneer de liefde voor de waarheid in ons hersteld wordt, dan brengt het ons een diep gevoel van waardigheid. Het herstelt in ons een krachtig gevoel van zelfwaarde. We ervaren onszelf als een waarachtige en nobele volwassene. We zijn rijk, waardig, bekrachtigd, en vervuld van Liefde en van commitment aan de Waarheid. Dit is de echte volwassene die we zijn. Deze liefde wordt ook wel solide gouden liefde genoemd.

In de cursus word je je bewust van de blokkades die de toegang tot je zelfwaarde en waardigheid blokkeren, en ga je deze liefde rechtstreeks ervaren. Wanneer je je solide gouden liefde leert herkennen en belichamen zal het de ervaring van liefde in je leven in hoge mate verrijken. 

Solide goud is onderdeel van de cursus Dimensies van Liefde. Deze cursus is onderdeel van de Diamond Logos teachings. De cursus is op 2 september 2022 gestart met een nieuwe groep, maar de groep blijf voorlopig open voor nieuwe deelnemers. Je kunt steeds aan het begin van een blok van 2 dagen instromen.

Dag 2 is op 13 oktober 2023

 

 

Informatie

15 sep 2023
10.00 - 17.00
170,00 voor 2 dagen !

Waar?

De Vuurvlieg
Tweede oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Zelfwaarde en waardigheid, dag 1