Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

17mei 2024
Online cursus Leven en groeien met de dagenergie

Maya wijsheid
Online

De dagenergie van de Tzolkin Dreamspell kalender versterkt je innerlijk kompas en je intuïtie. Deze cursus levert je kennis, wijsheid, nieuwe inzichten en praktische handvatten op waardoor je veerkrachtiger wordt en meer in je eigen flow komt.

Maak bewust gebruik van de dagenergie. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin Dreamspell kalender je ondersteunt om mee te surfen op de flow van de levenspaden. Je ontdekt hoe je in het dagelijks leven de signalen opvangt, die jou dichter bij jezelf en bij je wensen brengen.

  • Volg je de dagenergie en ben je steeds weer verbaasd hoe het klopt?
  • Wil je graag iets praktisch doen met de kalender, maar ben je er nog steeds niet mee begonnen?
  • Zoek je net dat ene zetje om dagelijks actief bezig te zijn met de Tzolkin en het beste uit jezelf te halen?
  • Ga dan mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen en inspireren.

Deze cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. ls de Tzolkin nieuw voor je, dan helpt deze cursus je om ervarenderwijs de kalender te leren kennen. Al doende ontdek je hoe je de dagenergie praktisch gebruikt als kompas in je dagelijks leven. Ben je al langer bekend met de dagenergie, dan geeft deze cursus je een heel nieuwe en verfrissende ervaring van wat je dagelijks actief kunt doen met de Tzolkin.

De cursus duurt 52 dagen. Zodra je je hebt aangemeld ontvang je instructies en uitleg per mail en kun je dus beginnen met voorbereiden. Vanaf de startdatum ontvang je dagelijks de inspiratiemails en kun je starten met het bijhouden van je logboek.

Informatie

17 mei 2024 t/m 07 jul 2024
00.00 - 00.00
47,00 exclusief boek en logboek

Waar?

Online

Online

Online cursus Leven en groeien met de dagenergie

Wat doe ik nog meer?

Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Persoonlijke Begeleiding
facilitator van spirituele groei
Elvira van Rijn - Maya wijsheid
Velp
In mijn sessies gaat het om voelen en ervaren. Ik werk graag met het lichaamsbewustzijn, systemische oefeningen en de kracht van beelden en woorden. Zo ontvang je precies wat jij nodig hebt voor de volgende stap op jouw pad.
Maya wijsheid
31mei
Workshop
Tzolkin opstellingendag
Maya wijsheid
Velp (gld)
Een Tzolkin opstellingendag brengt je in beweging om helemaal jezelf te zijn en jouw eigen plek in te nemen. We werken we met lichaamsbewustzijn, systemische werkvormen, intuïtie, de dagenergie en jouw blauwdruk volgens de Maya Tzolkin kalender.
Maya wijsheid
21jul
Retraite
Maya zomerweek - Moeiteloos creëren
Maya wijsheid
Foulain - Frankrijk
In de natuur regelt alles zich vanzelf, moeiteloos, zonder duwen of trekken. Hoe zou het zijn om meer moeiteloosheid in je leven te brengen? In deze zomerweek maak je verbinding met jouw eigen natuur en breng je meer flow in je leven. 
Maya wijsheid Academie
Opleiding en Training
De Tzolkin kalender als instrument voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
Maya wijsheid Academie
Velp
Maya wijsheid geeft je praktische handvatten voor (zelf)coaching op basis van de Tzolkin kalender. Je leert jezelf beter kennen, vergroot je mentale weerbaarheid en veerkracht. Daardoor ga je lichter leven en kun je bewuster keuzes maken.
Maya wijsheid
26mei
Cursus
Startcursus Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
Deze dag krijg je praktische handvatten om de energie van de dag en van je geboortedag te gebruiken als instrument voor zelfinzicht. Je ontdekt wat jouw persoonlijke manier is om de kalender toe te passen in je dagelijks leven.
Maya wijsheid
20okt
Cursus
Jaartraining Tzolkin als kompas
Maya wijsheid
Arnhem
In deze training leer je werken met Dreamspell Tzolkin kalender als kompas voor je leven. Je krijgt meer verbinding met wie je diep van binnen werkelijk bent en kunt bewuster je eigen plek innemen in relaties en samenwerking met anderen.