Collab Health

Collab Health
Zevenaar

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Overweeg je hulp in te schakelen, want je klachten blijven en je hebt alles al geprobeerd? Ben je op zoek of benieuwd naar een andere werkwijze?

Collab Health heeft een holistische visie en gebruikt in de basis energetische begeleiding. 

Met energetische begeleiding worden onder andere trauma's, negatieve gedachten, woede, angsten en stress onder controle gehouden.
Blokkades worden opgeheven met als doel meer inzichten te krijgen en te leren hoe je in de maatschappij beter kan functioneren.
Opgebouwde spanningen leiden ook onder andere tot verstoringen in het lichaam die vervolgens weer voor fysieke en geestelijke moeilijkheden zorgen.
Door te (leren) voelen en aanwezig te blijven in het moment worden blokkades los gelaten en oude patronen doorbroken.
Waardoor verbetering plaats vindt.Tijdens de begeleiding kunnen indien nodig vragen gesteld worden om beter inzicht te krijgen van eventuele verstoringen, belemmeringen en blokkades in het lichaam, die mogelijk ten grondslag liggen aan de ervaren problemen of klachten.

Is energetische begeleiding spannend?
Na de vele behandelingen die Carin heeft gegeven, wordt de behandeling als prettig, ongedwongen en relaxed ervaren. Hier word je gehoord en gezien. 

Over Collab Health

Een behandeling kan pijn verlichten en rustgeven werken voor mensen met een chronische ziekte. Ook werkt een behandeling ondersteunend bij 
milde klachten. 

Denk hierbij aan:

  • een extra boost tijdens drukke periodes of de herfst-/ winter maanden.
  • het opschonen van lichaam en geest.
  • voor rust en ontspanning.


Collab Health

Team Collab Health

Pannerdenseweg 10
6905 SE Zevenaar

Collab Health