Innerlijk Portret - Innerlijke waarheid in creatieve expressie

Renata Boksic
Nijmegen

Innerlijk Portret heeft uniek aanbod gericht op bewustwording, creativiteit, inspiratie en inzichten van binnenuit. In je leven; in leiderschap, op je werk, in je bedrijf.

​​​​​​In creatieve expressie geef je uiting aan je gevoelswereld. Je maakt een innerlijk portret. Je innerlijke waarheid in beeld.

We werken op onbewuste lagen. Voorbij de ruis van je gedachten, patronen en emoties; de wereld om je heen.

Naar je centrum. Een innerlijke plek van waaruit je jezelf zuiver ervaart en voelt wat je nodig hebt; wat er voor jou klopt; waar jij je bezieling en vreugde aan ervaart.

Ik werk individueel of in kleine groepjes en altijd in een face-to-face ont-moeting.

Wat je kunt verwachten?
> persoonlijke visualisatie oefeningen (meditatieve innerlijke reizen om je intuïtie aan te spreken)
> vragen die raken 
> oefeningen die helpen om naar je lichaam en je gevoel te gaan 
> creatieve expressie (uiten van je onbewuste blokkades en onbewuste verlangens, inzicht krijgen in je innerlijke kracht bronnen). 

*UNIEKE EN PERSOONLIJKE TRAJECTEN*
trajecten die helemaal op jou afgestemd zijn. Waar jij, jouw situatie en je vraag centraal staan. 
> LAAGDREMPELIG TRAJECT - als je vastloopt in je denken over een bepaald thema, een laagdrempelig traject incl een 1-op-1 coach-sessie van twee uur, incl persoonlijke visualisatie en creatieve expressie;
> INNERLIJK PORTRET DAG-RETRAITE: waarin je op doek een intuïtief zelf-portret maakt van jouw innerlijke kracht en inspiratiebron (thema naar keuze bv: innerlijke leider, de wijze; de creatieve);
> COACH-TRAJECT: voor vragen en thema's waar je langer mee bezig bent: een coach-traject;
> INNERLIJK LEIDERSCHAPSTRAJECT: voor ondernemers en leiders die verdieping zoeken, een traject om innerlijk leiderschap te ontdekken, verdiepen en in te zetten.

Over Renata Boksic

Mijn naam is Renata Boksic. Innerlijk Portret is vanuit mijn zielsverlangen ontstaan om mensen te begeleiden die vanuit hun eigenheid willen leven en werken; mijn innerlijke waarheid in beeld en materiaal uit te drukken.

Na het afstuderen, heb ik jarenlang in organisaties gewerkt als veranderkundige en coach. Toch gaf dit werk niet de vrijheid en bezieling die ik belangrijk vind. 

Toen ik kunstzinnig coachen ontdekte, wist ik meteen: dit is mijn pad! 

Mijn innerlijke waarheid in creatieve expressie uiten is een levens-veranderende houding geworden. Het is een weg naar voelen. Een fijne, zachte manier om mijzelf in het hier en nu te ervaren. Mijzelf innerlijk te bevrijden. Te helen. 

Wil jij dit ook? 

Je bent van harte welkom!


Innerlijk Portret

Renata Boksic

Groenewoudseweg 7
6524TM Nijmegen

Innerlijk Portret - Innerlijke waarheid in creatieve expressie