Integraal holistische massage

Praktijk huiswaarts
Arnhem

MEER RUST IN JE LIJF ? Je wil meer vanuit gevoel en in contact met jou lijf gaan leven.

MEER RUST IN JE LIJF ?

Je hebt een sterk hoofd en werkt hard, maar dit klopt niet meer voor je. Na uiteenlopende dingen uitproberen ben je toe aan een switch. Je wil meer vanuit gevoel en in contact met jou lijf gaan leven. Je denkt dat een lichaamsgerichte en holistische insteek past. 
Want je wilt structureel: méér rust, meer ontspanning en meer vertrouwen ervaren in jouw lijf en leven.

 

WAT KAN EEN MASSAGE VOOR JOU BETEKENEN ?

Minder hoofd. Door met aandacht in je lichaam te zijn, kom je uit je denken. Dit werkt ontspannend want je hoofd loopt snel over.

Meer lijf. Door oude spanningen, die stress opleveren, los te laten komt er ruimte en spanningsklachten nemen af.

Meer in contact met voelen. Je kan door de sessies dieper in contact komen met wat je (emotioneel en fysiek) nodig hebt. 

Liefde, vuur, inspiratie, energie borrelen op.

Nieuwe mogelijkheden en andere looproutes dan je gewend bent ontvouwen zich. Je voelt je weer meer een onderdeel van het geheel.

 

MET WELKE KLACHTEN KAN IK BIJ PRAKTIJK HUISWAARTS TERECHT ?

Spanningsklachten, overbelasting, somberheid, onrust, vermoeidheid en lusteloosheid, prikkelbaarheid, burn-out. Terugkerende niet medische klachten in je lijf (bijv. in rug, schouders, heup, kuit). Te veel of te weinig emoties, HSP. Daarnaast kunnen we met vragen op het gebied van (zelf)liefde, zelfvertrouwen, zelfzorg of zelfbeeld ook goed samen aan de slag. Levensvragen en existentiële vragen zijn zeker ook welkom.

Over Praktijk huiswaarts

Na vele jaren aanpassen aan wat ik dacht dat hoorde (hard werken en niet voelen) was ik mezelf volledig kwijt. Het was ongeveer 10 jaar geleden, ik was uitgeblust ik voelde mij leeg en had overal pijn. Na diepgaand zelfonderzoek merkte ik dat alleen praten mij niet verder bracht. Uiteindelijk kwam ik in aanraking met lichaamswerk bij opleidingsinstituut Positive Touch. Er ging er een wereld voor mij open.

De bijzondere massage opleiding op HBO niveau en talloze aanvullende modules hielpen mij naast het vak leren, ook om úit mijn hoofd en in contact met mezelf te komen. Hierdoor kan ik beter zorgen voor mijn eigen wensen en behoeftes. Dat dit nu via mijn lichaam veel beter ging was een belangrijke eyeopener. Omdat volgens mij alles bij jezelf begint, heeft dit mij mede als therapeut helpen groeien.


Praktijk huiswaarts

Renee Bonger

Veldstraat 13
6822 AM Arnhem

Integraal holistische massage