Coaching lichaambewust, intimiteit & Seksualiteit

Lenio
Arnhem

Coaching in je kwetsbaarheid te durven zijn en toe te laten - genieten van jezelf met gerichte aandacht - genieten van intimiteit in het hier en nu. In jouw verbinding verdiepen en intenser genieten in jouw kracht en in liefdevolle aandacht.

Intimiteit coaching

Wat is Intimiteit coaching: 

Is er op gericht om jou, afhankelijk van je coachingsvraag, weer contact te durven laten maken met jouw kwetsbare lagen, jouw diepste gevoelens en verlangens. Mijn missie is om mensen te helpen bij hun verlangen naar verbondenheid: lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Op een veilige en heldere manier.

Jouw kwaliteiten als emotionele hechting, overgave, kwetsbaarheid, empathie, het delen van gevoelens, creativiteit, sensualiteit en je kunnen verbinden♥️

Het kan je helpen weer sensitiever te worden, weer te durven genieten in liefde leven in intimiteit&sensualiteit, jouw vitale levensenergie activeren.

In de coaching onderzoeken we stap voor stap alles wat jou bezig houdt of weerhoudt?

Hoe je weer in contact kan komen met jouw diepste gevoelens en verlangens en hoe je je jouw vitale levensenergie weer helemaal kan leren toe te eigenen. 

Hoe kwetsbaarheid voelt, je hart openen voor jezelf en naar anderen. Jezelf krachtig en in liefde voelen. 

Mensen echt toe laten tot je diepste gevoelens, je onzekerheden, twijfels en angsten, maar ook tot je dromen en je diepste verlangens. 

Ieder heeft hier zo zijn eigen beschermings-mechanismen en patronen voor: de één houdt zich stilletjes op de achtergrond, de ander doet zich heel stoer en zelfverzekerd voor en probeert alles onder controle te houden.

De coaching is met hele praktische aanwijzingen en oefeningen. Een leerproces gericht op zowel de emotionele kant van intimiteit als de technische kant. Meer bewustwording. Het geeft een gunstig en helend effect op je gezondheid in contact met mensen zijn en meer.

Over Lenio

In 2007 startte ik mijn praktijk voor Lichaams coaching met Seksueel Ontdekkingswerk. Naar buiten komen met dit werk voelt kwetsbaar en krachtig tegelijk.

In combinatie met natuur& kruiden - voeding -communicatie&gedrag de opleidingen Tantra&Heing Tao en NLP meer aangewakkerd.

Hierdoor ben ik mijzelf er meer in gaan verdiepen waardoor ik me verder heb ontwikkeleld en geschoold in Multidisciplinaire lichamelijke therapeute -coach&massage therapeut met brede kennis. Door de opleidingen natuurgeneeskunde - vele massages - kindercoach & therapie NLP- tantra& heling Tao- Chinese & taoïstische geneeskunde en levensenergie, heeft het mij veel gebracht. Ik werk graag met mensen, dat ik iets kan betekenen met hun vraag en wat hun bezig houdt, verlangens en meer.

In de coaching: 

contact maken met je kwetsbare lagen, de diepste gevoelens en verlangens die weggestopt zijn in intimiteit en seksualiteit. Dit kan emotionele blokkades in je lichaam genezen, openheid in communiceren over je gevoelens en meer.

Zintuigelijk waarnemen activeren,sensitiever in liefde leven- te durven genieten van je eigen sensualiteit, jouw vitale levensenergie!

Jij bent jouw authentieke zijn♥️


Lenio

Dia van der Tol

P/a Velperweg 95
6824 HH Arnhem

Lid van beroepsvereniging

Coaching lichaambewust, intimiteit & Seksualiteit